Battle Fleet 2

Battle Fleet 2

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 535 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Ön feladata a hadihajók flottájának kiválasztása, fegyverek kiválasztásával fegyverbe helyezése, kapitányok kinevezése és az ellenséges flotta elpusztítása. Teljesen ellenőrizheti ezt a küldetést, egészen a szögig és mekkora energiát kell felhasználni minden egyes lövéshez. A Battle Fleet 2 az Ön parancsnoka, Admirális!

A Battle Fleet 2 radikálisan továbbfejlesztett folytatása az eredetihez képest, megtartva a „Worms” / „Scorched Earth” stílusú szöget és az erőmérnököt, de most a terep, a hajók és a hajók sújtotta helyek teljes 3D-s modellezését tartalmazza. Üsse meg a motorokat, és megrontja az ellenség manőverezhetőségét, vagy célozzon a parancsnoki központba, és tiltsa le a hajót egy teljes körre. A hajók reálisabbak abban a tekintetben, hogy hány fegyverbókot hordozhatnak, a célzás / lövöldözés, valamint a mozgatás intuitívabb. 2. csataflottaEzenkívül a háború ködét is magában foglalja, lehetővé téve a lopakodó taktikák és a meglepetéses támadások életképes stratégiáját, valamint hangsúlyozva a hajók és repülőgépek helyrehozásának és támadásoknak a fontosságát. A teljes funkcionalitású kampány és a különféle egyedi játék forgatókönyvei révén a Battle Fleet 2 még a legszárazabb tengeri kutyákat is kielégíti.

Funkciólista
Készítse el flottáját 7 különböző hajóosztályból, mindegyik különböző hardpoint ponttal, különböző fegyverek felszerelésére, eltérő mobilitására és különböző találati helyekre.
Használjon kis kaliberű fegyvereket, hogy pontosan megjelölje a lövést, és váltson pusztító salvo üzemmódra, kényszerítve az összes rendelkezésre álló fegyvert a hatótávolságon és az ívlövést ugyanabban a helyen lőve.
Szerelje fel hajóit sokféle fegyverrel, beleértve AA-fegyvereket, torpedókat és rengeteg különféle kaliberű haditengerészeti tüzért.
Használjon vagy semlegesítsen különféle légi járműveket, ideértve a felújító repülőgépeket, a vadászgépek és a bombázókat, amelyeket a szigetek bázisaiból, repülőgép-szállítóiról vagy cirkálójáról indítottak.
A hajókapitányok tapasztalatokat szereznek minden kampánycsapatban.
Játsszon a stratégiai egyjátékos kampányokkal, véletlenszerű összeütközési móddal, teljes platformközi multiplayer, vagy akár hotseat multiplayer játékkal.
Csendes-óceáni és Atlanti-óceáni kampányok történelmi és tiszta pala üzemmódokkal.
Használja a Re-t a Háború ködének tisztításához, és legyőzze az ellenséges földi repülőtereket és a parti tüzérséget.
Telepítsen stratégiai parancsnoki kártyákat, hogy meglepje ellenségeit olyan különleges műveletekkel, mint aknák telepítése, szabotázs, fokozott célzás, légicsapások és így tovább!
A Battle Fleet 2 teljes 3D-s modelleket tartalmaz a második világháború korszak hajói számára.
VR támogatás a HTC Vive és az Oculus Rift számára

A VR Support
Battle Fleet 2 teljes VR támogatással rendelkezik, amely lehetővé teszi a teljes játék VR-ben való lejátszását, és akár az asztalon játszó barátok elleni harcot is. A VR támogatás támogatása kísérleti jellegű, ezért kérjük, jelezze a talált problémákat, és mi tovább javítjuk a VR kölcsönhatásait és funkcióit.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2014. 11. 20.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Mythical City Games
Cikkszám
DIGI00915
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ