Battle Chasers: Nightwar

Battle Chasers: Nightwar

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 717 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Battle Chasers: A Nightwar egy RPG, amelyet a klasszikus konzolfajta ihlette, mély búvárkodással, klasszikus JRPG formátumban bemutatott turn-alapú harcgal és gazdag történettel, amelyet a világ felfedezése vezet.

Klasszikus körökre osztott küzdelem, amelyet a konzolos RPG-görgők ihlette, egyedi túltöltési mana rendszerrel és hihetetlen csapásokkal.
Gyönyörű, véletlenszerűen előállított pincék, csapdákkal, rejtvényekkel, titkokkal és zsákmányokkal töltve.
Fedezze fel a rejtett pincékkel, ritka főnökökkel és véletlenszerűen megjelenő barátokkal és ellenségekkel megkísérelt túlvilágot.
Akcióorientált, véletlenszerűen előállított pincék, csapdákkal, rejtvényekkel és titkokkal tele. Használja minden hős egyedi börtön készségeit a túléléshez
Készítse el kalandpartiját úgy, hogy a klasszikus Battle Chasers képregény sorozatból kiválasztja a rendelkezésre álló hat hőst háromból, mindegyik egyedi képességekkel, hegyeinek, tárgyainak és a dungeon készségeinek.
Merüljön el a mély ravaszkodó rendszerbe, az egyedi alapanyag-túlterhelési rendszer segítségével epikus elemek létrehozásához!


A legkelendőbb képregény Battle Chasers-t először a 90-es évek végén adták ki, és gyorsan szenvedélyes kultuszt generált.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2017.10.02
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
THQ Nordic
Cikkszám
DIGI00911
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ