Battle Academy - Operation Market Garden (DLC)

Battle Academy - Operation Market Garden (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 769 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Pokol autópályája a csatatéren.

A második világháború néhány ikonikus pillanatának legyőzése után újra itt az ideje, hogy minden taktikai készségével felvegye az Arnhem-hídot és biztosítsa a németekkel szembeni döntő győzelmet az egyik legösszetettebb és legmeghatározottabb csatában. harcolt. 1944 szeptemberében a Szövetségesek elindítják a Market Garden operációt, amely merész kísérlet megragadni Hollandia kritikus hidait, és utat nyitni Németországba. A légi csapatok az ellenséges vonalak mögött esnek, hogy biztosítsák a kereszteződéseket, miközben a brit tankok versenyeznek, hogy elérjék őket.

8 egyjátékos küldetéssel és egy kampánymód bevezetésével, ahol lehetősége van egységek átvitelére a küldetésből a küldetésbe, a Market Garden egy teljesen új szintű játékot ad a Battle Academy-hez, és kötelező az összes rajongó számára. díjnyertes stratégiai drágakő!

A Market Garden kiegészítésként szolgál a Battle Academy számára, és a Battle Academy játékához szükséges.
Jellemzők
· Új amerikai és brit légi erők: amerikai légi felderítők, amerikai légi habarcs, amerikai légi jármű Bazooka, amerikai légi 30-os géppuska, amerikai légi 50-ös géppuska, brit para-cserkészek, brit para-bren, brit para-PI PI, brit para 6 pdr fegyver, brit Para Mortar, brit Para Vickers, Airborne Recce Jeep

· 8 egyjátékos küldetés, összekapcsolva egy folyó kampánnyal

· 4 multiplayer küldetés új „felhalmozási” móddal - szerezzen pontot minden fordulatonként tartott VP-ért. Az a játékos nyeri a játék végén a legtöbb pontot, aki új pontot kap.

· Új holland terep és épületek, beleértve a hírhedt Arnhem-hídot

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2011. 09. 05.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Slitherine
Cikkszám
DIGI00903
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ