Battle Academy 2 - Battle of Kursk (DLC)

Battle Academy 2 - Battle of Kursk (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9 383 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

1943 nyarán mind a szovjet, mind a német főparancsnok összegyűjtötte erőit annak érdekében, hogy mindketten úgy vélik, hogy döntő csata lesz. A németek összegyűjtötték a legerősebb hadosztályaikat, frissen felszerelték a legfrissebb felszerelésekkel, hogy megtámadják Kursk városának környékén a híres északi és déli oldalát. A szovjetek, miután levezetik a német tervet, a hatalmukba csapódnak, és védekező pozíciókat képező réteg után rétegeket képeznek, hogy megállítsák a német pánikokat a pályájukon. Két titán hadsereg találkozik vele Oroszország arany kukoricamezőin.

A Kurszki csata az akciódús taktikai remekmű első kibővítése a 2. csapata Akadémia számára. A szovjet ellensúlyozás legfontosabb eseményeire összpontosít, és mindkét oldalról játszható: elfoghatja a Ponyri állomást, a „kis Sztalingrádot”, megvédheti a út az Oboyanig, és indítsa el a páncélozott töltést Prokhorovkán.

Használd a német szuper nehéz tankok hatalmas tűzerőjét, hogy robbanthassa végig az árok és bunkerek végtelen vonalait, vagy gyűltse össze a szovjet védőket a támadás ellen.

Főbb jellemzők

• Az összekapcsolt átviteli küldetések azt jelentik, hogy a túlzott veszteségek túl gyenge erőket hagyhatnak a végső győzelemhez.

• Új egységek: Német Elefant és Brummbar, Nashorn és Stu42, Szovjetunió Su76i és lencsevédő Churchill III és Valentine tartályok

• Két kampány - támadja meg az északi szárnyat a német pánókkal, vagy védje meg a szovjet vonalakat délen.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2015. 04. 02.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Slitherine
Cikkszám
DIGI00906
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ