Bathory - The Bloody Countess

Bathory - The Bloody Countess

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 806 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Bathory Elizabeth nevét a vér és a félelem társítja. De most, néhány évszázaddal később, a története izgalmas folytatást kap. Menj le a legenda aljára, és mentsd el a húgod Bathory: The Verés grófnőjében, egy félelmetes rejtett tárgy kirakós játékban.

A kishúgod mindig is szerette a titkait és a kalandokat, és ezért lett régész. Ám azóta, hogy Kelet-Szlovákiában ásatásokra hívták, Rose egy sötét kapucnis alak szörnyű rémálmaiit szenvedett. Aggódva az utolsó levele miatt, akkor csak azzal találkozol, hogy megtudja, hogy eltűnt. Most rajtad múlik, hogy megtanulja az igazságot a Dracula grófnő ősi legenda mögött, mielőtt kastélya újabb áldozatot állítana.

Jellemzők:

- Divatos, kézzel rajzolt grafika
- Kiváló rejtett tárgyak helye változó cikkek listájával
- Ravasz rejtvények és agy-csavarodások
- Hatalmas történet és vérhűtés hatások
- Érmék keresése szerszámok és egyéb eszközök beszerzéséhez

Szinte minden ország története rendelkezik ellentmondásos alakkal, akinek bűneiről és erényeiről vitatkoztak században. Bár a világ nagy része ismeri Bathory Elizabeth kegyetlen sorozatgyilkosát, sok biográfus továbbra is azt állítja, hogy rágalmazták. A különféle elméleteket és spekulációkat csavarva ez a rejtett tárgy kalandjáték a legendák és bizonyítékok, a történelem és a varázslat lenyűgöző összefonódását jeleníti meg.

Merj belépni a világba, ahol a mítosz és a fantázia összefonódik, ahol a pogány hiedelmek és rituálék még mindig általánosak. Kihívja az i-spy képességeit, amikor titkos üzeneteket derít ki, és fedez fel ősi kéziratokat. Fedezze fel a Kárpátokban elveszett távoli falvak hipnotikus helyeit, és nyomokat keressen gyönyörűen rajzolt keresési jelenetekben. Gyűjtsön aranyat és vásároljon különféle árukat, hogy segítsen feltörni az elme-csavaró rejtvényeket és elkerülje a középkori tartás halálos összefogásait.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Könnyed, Indie
Megjelenés
2016. 07. 04.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Absolutist
Cikkszám
DIGI00874
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ