Bastard Bonds

Bastard Bonds
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 745 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az igazságszolgáltatás kudarcot vallott. A bűnöző, az elidegenült, a kényelmetlen és a kellemetlen; mindegyik a tengeren átjut a kapzsi Lukatt-szigetre, melynek partjai semmi sem szabadulnak el. Legyen szó bűnösről vagy szentről, te vagy ezek közül a kimenetelek közül, és ott van egy sötét cellában a sziget hideg partján, ahol végül megvágja a sors torkát és átveszi az irányítást a saját jövője felett.

Gyűjtsön össze egy bűnözői és elfeledett csoportot, bocsásson meg bűncselekményeiket, vagy elrablja őket, használja őket munkavégzésként, vagy támogassa bizalmát, öld meg ellenségeidet, vagy kímélje meg őket, engedje el a meghódított vagy szolgálatba állítsa őket. Találj meg egy utat a megkerülhetetlen elkerüléséhez, vagy találj meg egy utat az akaratához.

Bastard kötvényekegy érett, gyors tempójú taktikai RPG, csúcskategóriás pixelművészettel és alapos karakter testreszabással, beleértve a beépített sprite mod támogatást. Több mint 200 játékon belüli helyszínnel, több mint 1000 karakterrészlettel, egy eredeti hangzással és több mint 40 órás játékmenettel.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

A Bastard Bonds nem-realisztikusan ábrázolja a meztelenséget, a kifejezett nyelvet, a szexre való hivatkozást, ideértve a nem egyetértésben levő szexet, az alkoholfogyasztást, az önkárosítást és a nem valósághű test-rémületet.

Adatok
Megjelenés
2016.04.29
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Bigfingers
Cikkszám
DIGI00872
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7, 8 vagy 10
Processzor: 2 GHz-es vagy gyorsabb processzor
Memória: 4 GB RAM
Grafika: 512 MB VRam
Tárhely: 700 MB szabad hely
Egyéb megjegyzések: 1280 x 720 képernyőfelbontás vagy annál nagyobb, billentyűzet és egér
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.