Barotrauma

Barotrauma
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 199 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

„Dolgozzon össze csapatával, hogy felfedezzék és túléljék a játék világát, és/vagy szabotálják egymást, és hagyják, hogy a hajó a tűz és víz martalékává váljon!”
– Rock Paper Shotgun
ÜDVÖZÖLJÜK EURÓPÉN!
A Barotrauma egy 2D-s co-op túlélőhorror tengeralattjáró-szimulátor, amelyet olyan játékok ihlettek, mint a FTL: Faster Than Light, a Rimworld, a Dwarf Fortress és a Space Station 13. Egy sci-fi játék, amelyben a rongybabafizikát és a földönkívüli tengeri szörnyeket csapatmunkával és egzisztenciális félelemmel ötvöztük.
LEGYEN ÖNÉ A VÉGTELEN MÉLYSÉG!
A nem is olyan távoli jövőben az emberiség a Jupiter holdjára menekül. Sugárzással sújtott jeges felszíne miatt az élet csak az óceán mélyén fedezhető fel. Utazzon keresztül a kegyetlen vízalatti világon, és fedezze fel, mi rejtőzik az Európé mélységében! De legyen éber: a veszély nem jelenti be érkezését a Barotraumában!
SEGÍTSE CSAPATÁT SIKERRE, VAGY GONDOSKODJON ARRÓL, HOGY SENKI SE GYŐZZÖN!
A Barotrauma sokféleképp élvezhető, de ugyanolyan sokféleképp meg is lehet benne halni. Dolgozzon össze csapatával céljai éléréséért, vagy készüljön fel arra, hogy egy áruló a fedélzeten keresztbe tesz Önnek! Játsszon barátaival, ismeretlenekkel vagy a legnagyobb ellenségeivel!
KUTASSON, IRÁNYÍTSON, KOMMUNIKÁLJON!
Navigáljon a víz alatt, teljesítsen küldetéseket az emberiség utolsó tagjaiért, fedezze fel egy földönkívüli civilizáció romjait és szálljon szembe szörnyekkel – vagy meneküljön el előlük! Irányítson olyan komplex fedélzeti rendszereket, mint a hanglokátor, a nukleáris reaktor, fegyverek, hajtóművek és pumpák! A kommunikáció kulcsfontosságú!
KÍSÉRLETEZZEN, ÉPÍTSEN, ALKOSSON!
Váljon a komplikált fedélzeti vezetékrendszer, valamint az átfogó alkotói és orvosi rendszerek mesterévé! Hozza létre saját tengeralattjáróit és szörnyeit a beépített szerkesztőkkel, hogy versenyre kelhessen a játékban lévőkkel! Még közvetlenül a forráskódunkba is belenyúlhat és modolhat!
Funkciók
Többjátékos módban a legszórakoztatóbb, 2–16 játékossal egy tengeralattjárón. Egészítse ki játékosszámát szükség szerint botokkal; egyjátékos mód is elérhető, és jelenleg további fejlesztés alatt áll.
6 játékososztály különböző képességekkel és feladatokkal: kapitány, mérnök, szerelő, orvos, biztonsági tiszt és asszisztens.
Procedurálisan generált térkép és küldetések számos játékmóddal a gyakorlatilag végtelen újrajátszás lehetőségének érdekében.
Beépített tengeralattjáró-, karakter-, és procedurális animáció-szerkesztők. Osszon meg és fedezzen fel új modokat a Steam Workshopon keresztül!
Minden adat elérhető xml-ben, és a játék forráskódja nyilvános a GitHubon.
Hogyan üzemeltessen saját szervert? Hol teheti fel kérdéseit?
Nézze meg a kiemelt témákat a https://steamcommunity.com/app/602960/discussions/0/ oldalon a GYIK-ért és tippekért. Jöjjön, köszönjön be! Mindig örömmel fogadjuk visszajelzését!

FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Erõszakot, gore-ot és kábítószer-használatot tartalmaz.

Adatok
Megjelenés
2019.06.04
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Daedalic Entertainment
Cikkszám
DIGI00864
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 7 / 8.1 / 10 (64 bites verziók)
Processzor: Kétmagos 2,4 GHz-es
Memória: 4 GB RAM
Grafika: 2 GB memória (dedikált VRAM vagy megosztott RAM), Shader Model 2.0+
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 1 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: 64 bites operációs rendszer szükséges

AJÁNLOTT:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 7 / 8.1 / 10 (64 bites verziók)
Processzor: Négymagos 3,0 GHz
Memória: 8 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 950 vagy Radeon R9 370 vagy azzal egyenértékű, legalább 2 GB VRAM-mal
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 1 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: 64 bites operációs rendszer szükséges
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.