Barotrauma

Barotrauma

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 269 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

„Dolgozzon össze csapatával, hogy felfedezzék és túléljék a játék világát, és/vagy szabotálják egymást, és hagyják, hogy a hajó a tűz és víz martalékává váljon!”
– Rock Paper Shotgun
ÜDVÖZÖLJÜK EURÓPÉN!
A Barotrauma egy 2D-s co-op túlélőhorror tengeralattjáró-szimulátor, amelyet olyan játékok ihlettek, mint a FTL: Faster Than Light, a Rimworld, a Dwarf Fortress és a Space Station 13. Egy sci-fi játék, amelyben a rongybabafizikát és a földönkívüli tengeri szörnyeket csapatmunkával és egzisztenciális félelemmel ötvöztük.
LEGYEN ÖNÉ A VÉGTELEN MÉLYSÉG!
A nem is olyan távoli jövőben az emberiség a Jupiter holdjára menekül. Sugárzással sújtott jeges felszíne miatt az élet csak az óceán mélyén fedezhető fel. Utazzon keresztül a kegyetlen vízalatti világon, és fedezze fel, mi rejtőzik az Európé mélységében! De legyen éber: a veszély nem jelenti be érkezését a Barotraumában!
SEGÍTSE CSAPATÁT SIKERRE, VAGY GONDOSKODJON ARRÓL, HOGY SENKI SE GYŐZZÖN!
A Barotrauma sokféleképp élvezhető, de ugyanolyan sokféleképp meg is lehet benne halni. Dolgozzon össze csapatával céljai éléréséért, vagy készüljön fel arra, hogy egy áruló a fedélzeten keresztbe tesz Önnek! Játsszon barátaival, ismeretlenekkel vagy a legnagyobb ellenségeivel!
KUTASSON, IRÁNYÍTSON, KOMMUNIKÁLJON!
Navigáljon a víz alatt, teljesítsen küldetéseket az emberiség utolsó tagjaiért, fedezze fel egy földönkívüli civilizáció romjait és szálljon szembe szörnyekkel – vagy meneküljön el előlük! Irányítson olyan komplex fedélzeti rendszereket, mint a hanglokátor, a nukleáris reaktor, fegyverek, hajtóművek és pumpák! A kommunikáció kulcsfontosságú!
KÍSÉRLETEZZEN, ÉPÍTSEN, ALKOSSON!
Váljon a komplikált fedélzeti vezetékrendszer, valamint az átfogó alkotói és orvosi rendszerek mesterévé! Hozza létre saját tengeralattjáróit és szörnyeit a beépített szerkesztőkkel, hogy versenyre kelhessen a játékban lévőkkel! Még közvetlenül a forráskódunkba is belenyúlhat és modolhat!
Funkciók
Többjátékos módban a legszórakoztatóbb, 2–16 játékossal egy tengeralattjárón. Egészítse ki játékosszámát szükség szerint botokkal; egyjátékos mód is elérhető, és jelenleg további fejlesztés alatt áll.
6 játékososztály különböző képességekkel és feladatokkal: kapitány, mérnök, szerelő, orvos, biztonsági tiszt és asszisztens.
Procedurálisan generált térkép és küldetések számos játékmóddal a gyakorlatilag végtelen újrajátszás lehetőségének érdekében.
Beépített tengeralattjáró-, karakter-, és procedurális animáció-szerkesztők. Osszon meg és fedezzen fel új modokat a Steam Workshopon keresztül!
Minden adat elérhető xml-ben, és a játék forráskódja nyilvános a GitHubon.
Hogyan üzemeltessen saját szervert? Hol teheti fel kérdéseit?
Nézze meg a kiemelt témákat a https://steamcommunity.com/app/602960/discussions/0/ oldalon a GYIK-ért és tippekért. Jöjjön, köszönjön be! Mindig örömmel fogadjuk visszajelzését!

FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Erõszakot, gore-ot és kábítószer-használatot tartalmaz.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2019.06.04
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Daedalic Entertainment
Cikkszám
DIGI00864
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ