Bannermen

Bannermen
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 278 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Bannermen egy valós idejű stratégiai (RTS) játék, amely nagy hangsúlyt fektet az egyedi egységvezérlésre, valamint a térképvezérlésre. A sakk összetettségének köszönhetően valós időben alkalmazkodnia kell és felülmúlja az ellenséget, miközben a cserkészet útján összegyűjti az intert. Minden találkozás kritikus.


Két erőforrás, a fa és az arany felhasználásával a játék a műfaj elődjeitől inspirál, és nagyon magas szakértelemmel rendelkezik, miközben továbbra is könnyebben bejuthat, mint az összehasonlítható versenyképes RTS játékok.

Miközben hű marad a gyökereihez, a Bannermen veszi a műfaj legjobb elemeit, és hozzáteszi saját egyedi hangulatát. A játék jellege versenyképes. A mérkőzések általában 10-25 perc között tartanak, a játékstílustól függően. Ez a gyors formátum lehetővé teszi az intuitív tanulást, és megfelelővé teszi a műveletet, miközben megkönnyíti a számlálók megtanulását, mint a többi RTS játékban.
JÁTÉK MÓDOK
Egyjátékos kampány; vállalja a bukott ura szerepét az utat visszatérve, hogy a világ egyik legegyszerűbbé váljon.
AI Skirmish; harcolj ki egy AI-vel és harcolj az emberiségért.
Rangsorolt ​​mérkőzések; mássz fel az online létrán egyedül vagy duóként, hogy bebizonyítsd, ki a legjobb parancsnok.
Nem osztályozott mérkőzések; próbáljon ki új stratégiákat, vagy engedje meg könnyedén, miközben továbbra is könnyedén megtalálja az online mérkőzéseket.
Egyéni játékok; válassza ki a saját csapata összetételét és térképezze akár 8 játékost.
SZTORI
Miután zaklató vereséget szenvedett a Beckron csata során, Önnek, Berrian úrnak most vissza kell szereznie azokat a korábbi zászlósokat, akik átadtak Lord Karthornak. A dicsőség üldözésének napjai véget értek, mivel a terror terjed és egyre nagyobb áldozatokat kényszerít Karthor Úr embereinek ördögbe. Haza nélkül és sok időt kell eltöltenie, utaznia kell Valtoria hatalmas földjein, hogy beszerezze a készleteket és konvertálja a katonákat igazságos ügyéhez.
JÁTÉK
Kézi irányítást végezzen minden egység felett, és bölcs módon használja fel képességeit. Ahhoz, hogy sikeres parancsnok lehessen, jól kell kezelnie erőforrásait és új bázisokat kell felépítenie, amikor a megfelelő időzítés. A Bannermen stratégiai mélységének nagy része a gazdaság és a hadsereg közötti egyensúly, valamint a haladóbb egységekre való áttérés, amikor ez lehetséges. Vannak azonban egyedülálló mechanikák is, mint például a templomok, amelyeket a természet hatalmának megszerzéséhez építhetsz. Ezeknek a hatalmaknak pusztító hatása lehet az ellenségre, és az egyes térképek, valamint a rendelkezésre álló építési helyek szerint eltérőek lehetnek. Miután egy templomot felállítottak, értesítik az ellenségeidet, és elindul egy nyilvánosan látható időzítő, amely visszaszámol, amikor rendelkezésre áll.

A Bannermenben minden játékos dönthet úgy, hogy a három hős közül egyet toboroz, akiket a mérkőzés során kiegyenlíthetnek, hogy erősebbé váljanak. A szintet semleges kúszások megölésével vagy ellenséges egységek legyőzésével érik el.
KAMPÁNY
A Bannermen teljes hosszúságú egyjátékos kampányt kínál, amely lehetővé teszi, hogy belemerüljön Valtoria birodalmába, mint hősének. Parancsnokság, szabad foglyok, beszivárognak erődökbe, erőforrásokat kezelnek és épületeket építenek a nagy háború győzelme érdekében. Tanulj meg harcolni sok különféle környezetben; homokviharokkal elrejti az előleget, csapdákat állíthat be a bejövő támadások ellen, vagy miért nem robbant fel robbanásveszélyes hordóval ellenségeit? A kreativitásnak köszönhetően a környezetet előnyeinek kihasználásához kell felhasználnia.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Ez a termék gyakori grafikus erőszakot és érzelmeket tartalmaz, annak a ténynek köszönhetően, hogy félig realisztikus középkori hadviselést mutat.

Adatok
Megjelenés
2019.02.20
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
2tainment
Cikkszám
DIGI00860
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: 64 bites Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
Processzor: Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300
Memória: 6 GB RAM
Grafika: nVidia GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 20 GB szabad hely

AJÁNLOTT:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 10
Processzor: Intel Core i5-8400
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 20 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.