Band of Defenders

Band of Defenders

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 366 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Band of Defenders egy modern online CO-OP FPS játék, ahol akár négy játékos védi egy központi tárgyat a vadvilág és a mutánsok tömege ellen, akik a világot uralják, amely lassan felépül a nukleáris apokalipszisből. A játékosok barikádokat és tornyokat építnek, javítanak és korszerűsítenek, fegyvereket készítenek, és megpróbálják túlélni az ellenség hullámait.

Minden játék néhány ellenséges hullámból áll, és a játékosoknak idejük építeni a védekezésüket, miután minden hullámmal foglalkoztak. Az utolsó hullámot mindig az egyik ellenséges főnök, rendkívül veszélyes személyek vezetik, akik a legjobban tesztelik védekezésüket és képességeidet.Mindenekelőtt egy szórakoztató lövöldözős játékot akartunk létrehozni, amely mindent tartalmaz, amelyet a játékosok elvárnak és vágyakoznak. Rengeteg különféle fegyver, folyékony animációk és jó érzés a rossz fiúk lövéséből. Mivel a Band of Defenders szövetkezeti játék, játszhat egyedül, barátaival vagy teljesen idegenekkel - teljesen rajtad múlik, hogyan szeretné élvezni a játékot. A Band of Defenders világa szintén rendkívül brutális, ezért ügyeljen arra, hogy megbirkózzon egy kis vérontással.
Tetszik a túlélési játékok, ahol védekezést kell építeni a vad ellenségek támadásainak túlélésére? Szeretjük ezeket, de úgy gondoljuk, hogy túl sok időbe telik a játék, például a 7 nap a halálig, és nagyon élvezzük. A Band of Defenders hasonló ötlettel jön, de a rövidebb (kb. 20-30 perc) egyéni csatákra összpontosít. Csak egy alapfelszereléssel indul, de megerősíti az állását, hogy egyre veszélyesebb ellenséghullámokra dobjon rá, és megverte a végén a főnököt.
Különböző barikádokat és automata tornyokat épít, kézműves fegyvereket állít fel, aknamezőket állít fel a kiszolgáltatott helyek védelme érdekében, és felkészül a legrosszabbra, ami mindig jön.


Minden csata után tapasztalati pontokat kapsz, és ha kiegyenlítesz, kapsz egy rekeszet néhány hasznos felszereléssel - új kézifegyverekkel, új korszerűsítésekkel a tornyokkal, új építkezõ barikádokat, hegyeket, amelyek jobb fegyvert adnak a jobb kezdetnél. minden játék stb. Tehát a magasabb szint több és jobb felszerelést és nagyobb esélyt jelent a túlélésre, különösen, ha magasabb nehézségekkel szeretne játszani.
Készen állsz az online shooter-ek egyik legjobb vizuális testreszabási élményére? Kulcsok vásárlása nélkül, hogy ténylegesen megkapja azokat a tételeket, amelyeket jogosan nyert? A Defenders zenekar lehetővé teszi az összes karakter testreszabását anélkül, hogy megpróbálna rabolni. Csak nyernie kell egy játékot, be kell szereznie új cikkeit, és meg kell próbálnia kitalálni, hogy a vizuális elemek melyik kombinációja adja a legjobban néz ki. A karakterbőröktől, fejfedőktől és arckiegészítőktől a hűvös fegyverekig és késbőrig, kezdve a szokásos tárgyaktól kezdve az őrültig, szinte végtelen számú kombináció lesz, így a karaktered egyedi lesz.
Zsoldos, a Band of Defenders elit csoport tagja. A mélyen a Föld elpusztult felszíne alatt lévő boltokból jöttél, és azt akarja, hogy visszaszerezze azt, ami jogosan a tiéd. A világ azonban továbbra is nagyon ellenséges hely, ahol a Gore-kultusz mutánsokat és vad banditákat egyesít a hordába, amely a fő hatalom, amely megöli, pusztítja és megállítja az emberi civilizáció újbóli elindításának kísérletét.
Ez sok munkát jelent neked és más zsoldosoknak. Büszke lehet arra, hogy megóvja annak a maradványait, amely valaha tisztességes emberi társadalom volt (olyan tisztességes, hogy végül is pusztán elpusztította a világot ...). Csak ön tudja megvédeni a gyengeket és a gazdagokat az új halálos világ veszélyeivel szemben.

A Defenders zenekar tartalommal és akciókkal teli, hogy élvezhesse a játszott órák minden percét
30+ fegyver, beleértve pisztolyokat, rohamfegyvereket, gránátvetőket, aknákat, gránátokat és néhány futurisztikusabb darabot, például lézer- vagy teslapuskákat
65+ épület (3 egyedi barikád típus, 4 egyedi toronytípus és speciális szerkezetek, mint például a fegyverfészek vagy "ajtó")
10+ ellenség, kezdve a felhasználható banditáktól kezdve, hogy megpróbáljon lyukasztani, hogy elkerülje a nehéz páncélban lévő habarcsot és a habarcsot
4+ térképek különféle poszt-apokaliptikus tájképeken
3+ ellenséges főnök, aki minden csata végén kipróbálja védekezését
4 nehézség, amelyek nemcsak az ellenség statisztikáinak méretezésével járnak, hanem az ellenség hullámainak teljesen új sorozatával is, amelyek támadnak
3+ karakter közül lehet választani - látja magát hatalmas katonaként, szexi nő hadnagyként vagy hatalmas mutánsként, amely oldalra fordult és harcol a sajátja ellen?
200+ elem a vizuális testreszabáshoz - sapkák, arckiegészítők, fegyverek, karakterbőrök, késbőrök és modellek
Végtelen mód: védje meg magát az ellenség hullámaitól - a következő mindig erősebb, mint az előző
Nincs mikrotranzakció, tehát minden tartalom a te dolgod!
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2018.02.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Alda Games
Cikkszám
DIGI00853
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ