Balloonatics

Balloonatics

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 232 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Bulira fel
Hívja meg barátait, és akár 6 játékos vegyen részt párt mérkőzéseken, vagy keressen mérkőzéseket online. Használd a karaktered különleges képességeit, hogy segítsd szövetségeseidet és legyőzd az ellenségeidet.
Játssz robotokkal
A botok hozzáadhatók az egyéni vagy parti meccsekhez, lehetővé téve nagyobb mérkőzések lejátszását egyedül vagy egy baráti társasággal.
Egyéni kihívások
Tesztelje képességeit az egyjátékos kihívásokkal. Versenyezz mind a sebességgel, mind a pontossággal kapcsolatos kihívásokkal, hogy javítsd készségeidet, miközben felveszed a ranglistákat.
Fegyverek
Az egyedi fegyverek egyre növekvő választékával, például a méhek dobozával és a fűrészhengerrel, valamint minden karakter egyedi képességeivel távolról lőhet az ellenségei, vagy csapdákat helyezhetnek el a mérkőzés során.
környezetek
A Balloonatics minden szintje különféle veszélyekkel és kihívásokkal jár. A forgó fűrészlapoktól a leeső lávakövekig minden alkalommal nyitva kell tartania a szemét.
VR és nem VR formátumban is lejátszható
Játsszon (vagy összeálljon) a VR játékosok és a nem VR játékosok ellen egyszerre. A balloonatics-t mindkét típusú játékos szem előtt tartásával fejlesztették ki, és függetlenül attól, hogy milyen játékként dönt.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2018. 02. 13.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
BitCutter Studios
Cikkszám
DIGI00850
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ