Badland Caravan

Badland Caravan

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 511 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Áttekintés
Jelek nélkül egy katasztrófa elpusztította a legtöbb civilizációt a világon, szörnyek jelennek meg mindenütt, az állatok dühösek. Az embereket arra kényszerítették, hogy gyülekezjenek a túlélõ néhány városban, hogy elkerüljék a veszélyeket, és azt mondják, hogy kevés ember volt képes átkelni a pusztán, hogy eljutjon egy másik városba. Azonban nem hiányzik a tehetséges vagy hű kalandorok életkora. Néhányat az élet kényszerít, mások dicsőségre vágynak, mások kincset foglalkoznak. Általában kocsmákban gyűlnek össze, várva a veszélyes vadon átlépésének esélyét. Össze kell hoznia őket, el kell vinnie a város által előállított árut, és el kell juttatnia azokat a városokat, amelyekre szükségük van. Csak egyedül maradhat túl a város elhagyása után, és a jó felkészülés segít könnyebben elérni a következő várost. Gazdagság és dicsőség vár rád a rendeltetési helyen.

Városok
Különböző városok léteznek, és mindegyik rendelkezik saját speciális helyi termékekkel. Lehet vásárolni alacsonyabb áron a piacon, és magasabb áron értékesítheti azokban a városokban, amelyekben nincs. Minden város rendelkezik kocsmával, ahol különféle funkciókkal rendelkező kalandorokat találhat. Válassza ki a megfelelőket, biztosítsa számukra fegyvereket és páncélokat, és tanítsa meg harci képességeit. Ezek lesznek a karaván védelmének egyetlen erői. A városoknak vannak földjeik eladásra, vásárlásukra, hogy különféle építményeket építsenek a városok számára funkciók biztosításához, például egy termék termelésének növelése, a városok több ember befogadására való felkészülése és erősebb fegyverek kovácsolása céljából.

Vadon
Védje a kocsit a pusztában a legfontosabb dolog, a kocsi megsemmisült eszköze az utazás kudarcának, és elveszíti az összes árut, és visszamegy oda, ahová indult. Vándorló farkasok, megváltozott kalandorok és feltámadó élőholtak a legnagyobb veszélyek, amelyekkel szembe kell néznie. Különleges erőforrások vannak a vadonban, de a veszélyes szörnyek megvédik őket, megfelelő eszközökkel összegyűjtheti őket, és felszerelésbe kovácsolhatja őket a városokban. Ne felejtsd el a kocsit. Az étkezés elengedhetetlen az utazás során, és az élelem hiánya súlyosan károsítja karakterének képességeit. Védheti a kocsit, miközben összegyűjti az összetevőket, és tápláló vacsorához főzte őket, de ügyeljen arra, hogy az élelmiszer másnap rothadni fog. Készíthet néhány kemény kockát is, mielőtt elindul, de hogyan érzi magát, ha túl sokat eszik?

Készségek
Az emberek mindig azt írják, amit megértenek. Ezek a könyvek szétszórtak a világ minden tájáról. Ha elég szerencsés, hogy megkap egy, add azt a megfelelő tagnak, ez növeli képességét. A karakterek minden egyes frissítéssel pontozási pontokat szereznek, amelyek felhasználhatók a megtanult készségek fejlesztésére. Minden karakter korlátlan képességeket tanulhat, de csak nyolcra emlékszik. A készségeket gondosan el kell osztania az egyes szereplők között, hogy több különböző készség erősítse meg egymást a legjobb eredmények elérése érdekében.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szerepjáték, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2019. 05. 26.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Punkmice
Cikkszám
DIGI00833
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ