Bad Rats Show

Bad Rats Show

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
697 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Bad Rats Show egy fizikai kirakós játék, ahol a patkányok pontos véres bosszút állnak a fő ellenségeikkel: a macskákkal szemben. Rejtvényeket megoldhat 2D és 3D térképekben fizika, tárgyak és speciálisan kiképzett patkányok segítségével. Minden új patkány és macska, de ugyanolyan klasszikus és megkérdőjelezhető Bad Rats humorral. Az új térképszerkesztővel letöltheti, létrehozhat és megoszthat új szinteket. Korlátlan megoldásokkal minden puzzle-ra, rugalmasítsa kreativitását és élvezze a show-t!


- Képregény erőszak és rajzfilm vér
- Reális rossz patkányok fizikai szimulációja
- Rejtvények és térképek 2,5D és 3D formátumban
- 11 szakember patkány, bosszút szorongva
- 10 különböző és véres halál a macskák számára
- 11 egyéb funkcionális tárgy, amely segít
- 44 eredeti térkép , könnyűtől nagyon nehézig
- Korlátlan térképek szerkesztővel és műhelytal
- Eredeti, rajzfilm stílusú karakterek
- Kihívás a kreativitására, intelligenciájára és logikájára
- Nyissa ki az összes Steam teljesítményt
- Térkép szerkesztő

Prológ:

Néhány állat gonosz és kegyetlen módon öl meg, de előbb vagy utóbb az, ami körül megy, körülkerül , és ezek a rossz állatok végül megkapják azt, amit megérdemelnek. Ez történik a Bad Rats Show-ban: a gonosz macskákat patkányok foglalták el, és bosszút vettek ki őket véres és bizarr show-ban.
Minden térképen meg kell oldani egy fizikai puzzle-t. Amikor a megoldást megtalálják, elindul a bemutató, és a fogoly elpusztítását a közönség látványos örömére végezzük! Ez egy őrült patkányok partija, amelyet az MC Rat, az eredeti dalokat énekelő patkányok együttese és a patkánytáncosok együttese házigazdája. Ez egy show, ahol a Bad Rats hevesen szórakoztat !!!

Előszó:

Nem minden állat hajlandó elfogadni az élelmiszerláncban betöltött helyzetét, és ragadozóik számára banális áldozatul marad. A patkányok úgy döntöttek, hogy követik a legrosszabb állatok példáját a Földön: Us !!! A rossz patkányok ezt csinálják ebben a játékban: harcolnak ragadozókkal, harcolnak ellenségeikkel. Patkányok és rosszok! Bosszúikat véres show-ra, őrült partira fordítják, ahol egyetlen macska sem szeretne lenni. Ezt "Bad Rats Show" -nak hívják.

Epilógus:

Soha ne bántalmazzon állatokat. Soha ne dobjon dinamitöltést egy macskára. Soha ne tegyen macskát a piranhákkal teli medencébe. Ne öntsön mérgező hulladékot macskára. Ne gondoljon arra, hogy általában nagyfeszültségű sokkot adjon a macskáknak. Ne ejtsen nehéz eszközöket macskákra. A tűzijáték nem segít a macskáknak. Nukleáris bombák nem használhatók fel macskák megsemmisítésére. A játék előállítása során egyetlen állatot sem sértettek, kivéve egy tucat hangyát, két kis pókot és három csótányot.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Könnyed, Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2016.02.19
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Strategy First
Cikkszám
DIGI00831
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ