Bad North: Jotunn Edition

Bad North: Jotunn Edition

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 242 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Helyezze el és helyezze át csapatait, hogy kivédje a vikingeket, akik mindegyiküknek megvannak a maga ellenállói az Ön által jelentett fenyegetésekkel szemben. Válassza ki a csatákat, és alaposan tervezze meg a kiürítéseket! Vesztessen el egy parancsnokot, és örökre eltűnnek; mindent elveszít, és vége a játéknak!

Parancsol a védekezés széles körvonalaira és figyelemmel kíséri a helyzetmeghatározást - a többit katonái végzik, navigálva és intuitív módon kapcsolódva reagálnak a kialakult helyzetre.

Minden sziget stílusosan bájos és egyedi elrendezésben. Tervezze meg stratégiáit minden zug körül, mert csak egy esélyt kap arra, hogy megmentse őket az ellenséges inváziótól.

Az erősebb, okosabb védekezés nagyobb jutalomhoz vezet. Ezekkel fejlesztheti alanyait egy rongyos milíciától tapasztalt harcosokká.

Az otthona támadás alatt áll. A király meghalt a viking betolakodóktól. A remény távoli ragyogás a ködben, minden pillanatban gyorsan elhalványul. Amint felemelkedik, hogy elfoglalja apja uralkodói helyét, rád esik, hogy színpadra állítsa védekezését. De ne tévedj - ez nem a győzelemért folytatott harc, hanem a túlélés kétségbeesett megragadása.

A Bad North egy elbűvölő, de brutális valós idejű taktikarogell. Védd meg idilli szigeti királyságodat a viking betolakodók hada ellen, miközben néped kétségbeesett kivándorlását vezeted. Parancsoljon hűséges alanyainak, hogy teljes taktikai előnyöket élvezhessék az egyes szigetek egyedi formája. Minden a tét: bukjon meg, és nézze meg, ahogyan alanyai vére vörösre festi a földet.

Elbűvölően brutális, gyönyörű procedurálisan létrehozott szigetek és imádnivaló katonák állnak egymás mellé a háború vérfoltos valóságaival szemben. Te irányítod a csata nagy vonásait, magas szintű parancsokat adva katonáidnak, akik minden tőlük telhetőt megpróbálnak végrehajtani a pillanat hevében. Hozzáférhetően mély, az egyszerű játékos bemenetek elfedik egy dinamikus harci szimulációt, amely új játékosok számára hívogatja, miközben kihívja a veteránokat.

Harcoljatok tovább, harcosok. Nem a hatalomért, a gazdagságért vagy a dicsőségért, hanem azért, hogy a béke reménye ismét eljöjjön a rossz északi zord országokban .

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Szimuláció
Megjelenés
2018.11.16
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Raw Fury
Cikkszám
DIGI00829
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ