Back to Bed

Back to Bed
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
618 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Back to Bed egy művészi 3D-s puzzle játék, szürreális csavarral. Bob egy szerencsétlen narkoleptikus, aki hajlamos elaludni unalmas irodájában, majd az alvás sétányába megy a nagyváros veszélyeire. Szerencsére Bobnak Subob nevű tudatalatti gyámja van, aki megóvja az aludót és visszavezette ágya biztonságához.

Az állandóan éber Subobnak Bobot kell vezetnie egy szürreális festményszerű városképek sorozatán, ahol Bob álmai és a valóság közötti határ eltűnt.
Egyedi szürreális és művészi játék
Játssz egy digitális keretben lévő műalkotásban, amely ötvözi a való világ és az álmok világa elemeit, hogy valami egyedi és szürreális képet alkotjon.


Elme-hajlító izometrikus szintek
Keresse meg a fizikai törvényeket sértő részletes 3D rejtvényeket, ahol a játékosnak manipulálnia kell az furcsa környezetet, hogy biztonságos utat hozzon létre Bob számára, és elkerülje a puzzle veszélyeit.


Két karakter mint egy
Játsszon a megtestesült tudatalatti formában, egy kicsi őrszerkezet formájában, próbálva megmenteni saját alvás közbeni testét az álomvilág veszélyeitől.

Adatok
Megjelenés
2014.08.06
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Bedtime Gaming
Cikkszám
DIGI00821
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP SP3
Processzor:Intel Core 2 Duo 1,8 GHz-es vagy azzal egyenértékű (kisebb erővel munkát, de nem tesztelt)
Memória: 2 GB RAM
Grafika: Intel Core HD Graphics 3000/4000, NVIDIA 8800 GT, ATI Radeon HD 4850 vagy annál jobb
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 600 MB szabad hely
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
Egyéb megjegyzések:Vezérlő támogatás: Xbox 360, Xbox One , Playstation 3, Playstation 4, több Logitech és egyéb vezérlők.
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.