BUCK

BUCK

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
16 311 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Porolja le a VHS-lejátszót, és készüljön fel arra, hogy visszatérjen a 90-es évekbe egy old school, 2D, Action-Adventure játékkal.
Buckként játszol, mint egy motoros garázsszerelő, aki úgy dönt, hogy mindent hátrahagy, hogy megtalálja az igazságot egy lány eltűnése mögött; miközben küzdött, hogy alkalmazkodjon 1997 kemény, poszt-apokaliptikus jövőjéhez.

A Biker Mice From Mars, a Batman: Az animációs sorozat, a Samurai Jack és még sok más inspirálta - a BUCK: Saturday Morning Cartoon Apocalypse célja a késői játék nehéz játékmechanikájának megismertetése. A 90-es évek 2D-s görgőit kombinálva kedvenc szombat reggel rajzfilmjeink vizuális stílusával és témáival.

A mostohaapja arra tanít, hogy harcolni, lőni és szinte bármit javítani tud, Buck sebességével és erejével meglepheti a legnagyobbakat.

Keresse át a Venganza homokját: gondosan felépített 2D-s világ rejtett részekkel, sötét titkokkal és bűnbánó karakterekkel.

Pusztítsd meg az ellenségeket Buck saját kezűleg készített, frissíthető fegyvereivel.

Nyiss új fegyvereket és kombókat, ahogy haladsz.

Fedezze fel az egyedi szinteket elágazó utakkal és rejtett területekkel.

Keressen jegyzeteket és zsákmányoljon egyedi tárgyakat, hogy frissítse arzenálját, kézműves lőszert és javítsa a gyógyító tárgyakat.

Tárgyaljon Westown sós lakóival, az önelégült kereskedőkkel és a titokzatos zsoldosokkal, mindegyiknek megvan a maga célja és napirendje.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2017.03.18
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Wave Interactive
Cikkszám
DIGI01425
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ