BRAWL

BRAWL

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 421 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Steamben megérkezett az év legrobbanóbb versenyképes aréna játékja! Küzdd le ezt a nagy tapasztalattal rendelkező, bátorságon kívüli bombasávban, ellenőrizve a nyolc egyedi karakter egyikét, amelyek mindegyike rendelkezik saját halálos képességekkel, amelyek sebességet és taktikai mélységet adnak az oldschool játékához.

A BRAWL egy olyan arénajáték, amely ötvözi a legfontosabb ókori arcade klasszikusokat a kortárs mechanikával. Ha úgy gondolja, hogy ismeri az ilyen típusú játékot, gondoljon újra! A klasszikus műfajhoz mély taktikát adtunk hozzá, melynek eredményeként javítania kell készségeidet, és meg kell mutatnia mindenkinek, hogy nem az a, akivel zavarod. Minden karakternek egyedi készségei vannak, amelyek segítenek nekik uralni a mérkőzést. Bizonyítsa be, hogy érdemes, és kihívást jelent a barátainak ma!

Bombázza végig nyolc kampányát, mindegyik karakterhez egyet. Fejezd fel készségeidet az oktatóprogramban, és mutasd meg, ki a főnök az online és a helyi multiplayer játékban! Különféle módok közül választhat, kezdve az Arénából (Ingyenes játék mindenkinek négy játékos számára) és a Párbajból (egy az egyben), a Sumo (az ellenfelek kiszorítása a színpadról), a Színes Dominancia (a legtöbb a színpad színében), egészen a Classicig (nincs készség, csak a powerupok) és a Team Deathmatchig. Vannak még Challenge módok is (Horde, Sheep), ha ki akarod próbálni képességeidet az ellenség véget nem érő rajával szemben, mindez összességében számtalan órányi folyamatos játékélményt nyújt Önnek.

Merészel belépni az Emporiumba ?!
Szerinted van választása? Szórakoztató vagy, azt kell mondanom ... Vessen egy bombát, ez enyhíti a hangulatot.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2000.06.13
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Bloober Team
Cikkszám
DIGI01374
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ