BDSM: Big Drunk Satanic Massacre

BDSM: Big Drunk Satanic Massacre
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 156 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

FIGYELEM!!! HA A BDSM TELJES VÁLTOZÁSÁT LEJÁTSZNI, CSAK A JÁTÉKRA TÖRTÉNT CSAK A TÁJÉKOZTATÁS JÁTÉKÁHOZ TÖLTSE LE!


A Big Drunk Satanic Massacre alapvetően lövész, erős RPG elemekkel - mégsem a rakétahajtású fegyver. Maga a játék a pokolban zajlik, ahol a főhős, Lou az, hogy lemerül és megmenti a legforróbb szeretőjét egy kövér bohóc karmai közül. A játék négy szintből / fejezetből áll, amelyek a pokol különféle területeit képviselik, mint például a pokoli Big Wack gyorsétterem, a Skeleton Slums és a Red Light District. A szintek mögött az a gondolat szól, hogy megöljék bizonyos főnökeket. Mindegyik főnök egyedülálló többlépcsős harcot képvisel, és ez elég nehéz.


A játékosnak hat fegyver és egy varázslatos képesség közül kell választania. A játék legfontosabb jellemzője, hogy Lou meggyógyítja a melleit. Minél többet iszik, annál nagyobb a vér alkoholszintje, ami valamilyen jó neki. Ennek eredményeként lehetnek negatív vagy pozitív hatások is.Gondolkozott már azon, milyen érzés Sátán fia lenni? Semmi különös ... Felszabadult vágy, krónikus alkoholizmus és vakmerő lövöldözés - a szokásos rutin a

Mentés a pokolba! Várj, mi? Igen, igaz - pokolba! Ez nem az a hely, ahol régen volt - a pokol birtokában volt. A világ legismertebb sötét gonosz gonoszát - az embereket - birtokolja. Óriásmá változtatta meg drága hazáját, és csak te tudod megállítani őket!

Mi van benne? Látványos helyek,

Válassza ki a gonosz jobb oldalát, és mentse meg a "hercegnőjét" - a legfélelmetlenebb merész-pokol nélküli pokolot, amit valaha látott.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

A játék szexuális tartalommal és meztelenséggel rendelkezik. A játék az erőteljes tej- és dohányfogyasztást ábrázolja, ideértve a jótékonyságot is. A tartalmat nem a munkahelyi megtekintésre szánják. Ezenkívül vért és vért, grafikai erőszakot és látványos, de brutális gyilkosságokat tartalmaz. Kérjük, fontolja meg ezt a játék előtt, különösen, ha valamelyik támadónak tűnik számodra.

Adatok
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szerepjáték
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Big Way Games
Cikkszám
DIGI01026
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: 64 bites Windows 7, 8 vagy 10
Processzor: 2,6 GHz-es Intel® Core ™ i5-750 vagy 3,2 GHz-es AMD Phenom ™ II X4 955
Memória: 4 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 460 vagy AMD Radeon HD5850
DirectX: Verzió: 9.0
Tárhely: 6 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: 64 bites Windows 7, 8 vagy 10
Processzor: Intel Core i5-4670K (4 3400) vagy azzal egyenértékű / AMD FX-6350 (6 3900) vagy azzal egyenértékű
Memória: 8 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 660 (2048 MB) / Radeon HD 7970 (3072 MB)
DirectX: Verzió: 9.0
Tárhely: 7 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.