Azkend 2: The World Beneath

Azkend 2: The World Beneath
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 044 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Lépjen a fantasztikus kaland fedélzetére! Azkend 2: A The World Beneath ötvözi a csodálatos művészetet és az ultra-csiszolt match-3 játékot egy lenyűgöző élménnyé. Kattintson és húzza az egérrel, hogy megfeleljen a lapoknak, és aktiválja a powerupokat. Fedezze le az izgalmas történetet, és fedezze fel a legmegdöbbentőbb világok valamelyikét, amelyet valaha is elképzeltek, amikor előrehaladsz a játék során!


Azkend 2: A The World Beneath egy jól csiszolt mérkőzés 3 játék, amelyen a "Csempe összekapcsolása" szerelő szerepel. A játék számos különféle és izgalmas szinttel rendelkezik, egyedi kihívásokkal. Közel húsz egyedi bekapcsolási lehetőség van feloldásához és okos választáshoz minden szinten, hogy felgyorsítsa az utazását!Azkend 2: A The World Beneath gyönyörű helyművészettel rendelkezik, hogy elmerülhessen a csodálatos földalatti világban. A csodálatos kilátások dinamikusak és változnak, ahogy visszatérünk a civilizáció felé. A játéktábla csempéjét gondosan kézzel festették fel és szép részecskehatásokkal díszítették.A történet, amely Jules Verne ihletéséből származik, gyönyörű teljes képernyős animált jelenetekkel és professzionális hangátadással jelenik meg. A történet kalandokkal és csodákkal teli, oly módon izgalmas és pihentető.Csodálatos kézzel rajzolt és animált helyszín művészet
Szuper csiszolt mérkőzés 3 játék, eredeti csavarokkal
Elbűvölő kalandtörténet teljes átváltással
Három játékmód; Kaland, idő és érmek
Filmszínház: Jonathan Geer

Adatok
Megjelenés
2017.09.12
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
10tons
Cikkszám
DIGI00811
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP / Vista / 7/8/10
Processzor: 1 Ghz
Memória: 256 MB RAM
DirectX: Verzió: 8.0
Tárhely: 211 MB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.