Awe

Awe
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
566 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A félelem egy istenjáték, amely kifejezi kreativitását azáltal, hogy a bolygók ökoszisztémáit nyugodt, pihentető légkörben formálja és építi, finom, minimalista alacsony szintetű 3D művészet és légköri zene kíséretében.

A folyamatos fejlődés és a felfedezések érzése megtartja a játékos érdeklődését a puzzle-szerű szinteken keresztül, és ez arra készteti őt, hogy végül megértse helyét és céljait, mint isten az általa létrehozott univerzumban. A cél nem egy nehéz játék elkészítése, és bár egyes rejtvények sokkal összetettebbnek tűnhetnek, mint mások, ezek mindig könnyen megoldhatók.

Jellemzők:
Nyugtató esztétika: A 3D alacsony alpolitikájú művészet, a zene és a hanghatások összekapcsolják a pihentető, passzív légkört. Élvezetesen élvezni kell a játék esztétikájának megtapasztalását, mielőtt még hozzá interakcióba lépne.
Utazás: A progresszió és a felfedezés központi témák. Az a haladás, ahogy a játékos egyre összetettebb és felfedezőbb rejtvények révén halad előre, mivel az egyes bolygók új eszközöket kínálnak a játékosnak a létrehozásához, és új szabályokat kínálnak ehhez.
Lelki: A játékos egy isten egy még kialakítandó univerzumban. A narratív tippek megszakítják a játékos előrehaladását, és vezetik az igazi természetének és céljainak kinyilatkoztatásához.

Adatok
Megjelenés
2015.10.09
Régio
EUROPA
Kiadó
Plug In Digital
Cikkszám
DIGI00786
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7 / Windows 8
Processzor: Kétmagos CPU @ 2,00 GHz
Memória: 1024 MB RAM
Grafika: GeForce 8600 / Radeon HD 3670 / Intel HD 4000
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 300 MB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.