Avalon Lords: Dawn Rises

Avalon Lords: Dawn Rises

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 392 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

*** FIGYELEM - ez a játék jelenleg korai hozzáférésű. Várhat, hogy vannak hibák és hiányos tartalom. Keményen dolgozunk a dolgok javításán, valamint további dolgok beillesztésén. Nagyra értékeljük visszajelzését, és felkéri Önt, hogy tegye meg gondolatait a Közösségi Hubban.

Jó napot utazó! Úgy látom, hogy új vagy Spero földjeiben, Avalon nyugati birodalmában. Kérem, engedje meg, hogy szerény útmutatója lehessen, amikor megteszi az első lépéseit ezeknek a földeknek a megszelídítése és az ellenség meghódítása felé!

Adtak neked egy brosúrát a kapunál, amikor először jöttél be? Nem? Nos, őszinte bocsánatomat kérlek, kérlek, hagyja, hogy jó barátom, Steam Guide segítsen Önnek felkészülni a sebességre. Néhány perc alatt biztosan segítséget nyújt Önnek a játékvezérlőkkel, a különféle építési típusokkal, amelyeket felépíthet, valamint a csapattípusokkal, amelyek megtalálhatók a nagy földünkön.

Most, ha csak így lépne tovább, folytathatjuk a túrát ... Az

Avalon Lords: A Dawn Rises egy középkori valós idejű stratégiai játék, amelyet Spero vidékein állítanak össze a Hajnal rendje alatt a hatalomra való emelkedés során. A korai hozzáférés indításakor a játék három multiplayer harci módot mutat be, és a dobás után egyjátékos kampánymódokat fogunk hozzáadni.

Történetünk a Spero síkságán kezdődik, ahol öt nagy városi állam uralja a földet. A feszültségek felforrtak a forráspontig, és több hatalmas városi uralom szeretné átvenni a régió irányítását, és királynak nevezi magát. A békés tárgyalások a teljes háborúba süllyedtek, és káoszba sodorják a régiót. Az urak egymással szemben harcolnak, hogy hatalmat és földet szerezzenek - mindegyikben reménykedni kell a trónra ...

A kiskorú tábornokként kezdődik Avon városában, amely Spero öt városi államának egyike. Lord Avon kiküldött, hogy alakítson ki egy új várost a birodalom stratégiailag kívánatos részén, és győzz le mindenkit, aki arra törekszik, hogy ezeket a földeket saját magának követelje. Útközben találkozni fog egy emelkedő vezetővel, aki arra törekszik, hogy egyetlen sorrendben - a Hajnal Rendjében - egyesítse a harcoló urakat.

Az Avalon Lords: Dawn Rises három különféle multiplayer játékmódot kínál, gyönyörűen kialakított, háromdimenziós környezetben. Konfliktus módban erőforrásokat kell gyűjtenie, épületeket építenie és katonákat toboroznia annak érdekében, hogy legyőzze ellenségeit. A harci mód egyenesen a műveletre vezet; toborozhatja csapatait a Hadsereg-építőben, és csata alatt elindíthatja őket összegyűjtés vagy építés nélkül. Végül csatlakozzon a frakció szövetségeseihez Birodalmi módban, hogy segítsen meghódítani a földrajzi helyeket.
Játék jellemzők
Stratégiai játékmenet! A legtöbb csapata birtoklása nem garantálja a nyerést; számít az, hogyan használja ezeket az erőket.
Nagyszabású epikus csaták! Vigyázzon, ahogyan a katonák százai, esetleg több ezer részt vesznek hatalmas konfliktusokban.
Építsd meg városaid nyílt homokozóban. Itt nincs rácsvonal, amelyet követni kell; helyezze el az épületeket bárhol, ahol kíván.
Több tucat különféle típusú épületet építhet, amelyek mindegyikének megvan a saját egyedi célja. Számos épület korszerűsíthető, hogy azok jobbá és erősebbé váljanak - igen, megvan a technológia!
A csapatok mindegyikének megvan a maga képessége és különféleképpen hatékony. Több mint tucat különféle csapattal keverheti és összekapcsolhatja őket, hogy megállíthatatlan erőt hozzon létre.
Ostromfegyverek - olyan fantasztikus, hogy saját magukra van szükségük Képesek távolról nagy károkat okozni, épületeket elpusztítani és csapatokat pusztítani.
Haladjon végig a Technológiai Kutatási fán, hogy frissítse erőit és tartósabb épületeket hozzon létre.
Perzisztens játékosszámlák - minden csatával tapasztalatokat szerezhetsz a számlájának kiemelésében. Használja ki a megtisztelési pontokat, amelyekkel állandó Specializációs jutalmakat vásárol, amelyek követik Önt, bárhová is megy az Avalon világában.
Az online multi-player módok közül választhat mind a Free-for-All, mind a Team Combat közül, egyszerre akár hat játékos is. Különösen keménynek érzi magát? Vegyünk másokra az 1 és a 2 vagy az 1 és a 3 mérkőzést, és mutassák meg nekik, hogy ki az Avalon igazi ura!
Egyjátékos gyakorlati mérkőzések - még nem hajlandó vállalkozni az élő játékosok ellen? Próbálja ki a kezét a CPU AI ellen, amely négy nehézségi szintet tartalmaz, kezdve az „Easy” -tól a rettegett „Knightmare” módig.
Csak úgy érzed, hogy egy darabig figyeli a vérontást? Nézze meg az élő mérkőzést az egyéni Spectator mód használatával, amelyet úgy terveztek, hogy tartalmazza az összes információt, amelyre szüksége lehet egy eSports kiabáláshoz!
Ingyenes kameramozgás - mozgassa fényképezőgépét bármilyen módon. Kicsinyítés, hogy átfogóbb képet kapjon a csatatérről, vagy hogy közelebbről és személyesen figyelje a vérontást!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Stratégia
Megjelenés
2016. 04. 28.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Animus Interactive
Cikkszám
DIGI00772
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ