Autonauts

Autonauts

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 485 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

"Játékos, barátságos és bájos."
The Guardian

"Az Autonauts egyszerűsége szépen vonzó játékot jelent, és mindenki számára szórakoztató, aki játszik."
A digitális javítás

"Meglepően bonyolult és csodálatosan találékony"
VGC

"Élvezetes élmény minden blokkolt, kreatív világ rajongója számára."
A GameReactorUtazzon az univerzumon lakatlan bolygók gyarmatosításában, amelynek egyetlen célja az, hogy a világokat az automatizálás révén mozgásba hozzák .

Az űrhajójától frissen kell betakarítania a botot és a követ, és meg kell kezdenie a gyarmatosítási erőfeszítéseit. Készítsen kezdetleges ravaszkodó elemeket tervrajzokból, és lassan készítsen számos munkásbotot, hogy segítse erőfeszítéseit. Tanítsa meg és formálja mesterséges intelligenciáját egy vizuális programozási nyelv segítségével, majd utasítsa őket, hogy kezdjék el kolóniájának kialakulását. A csoda, mint egy bolygó, amelyet alakítottál, a munkásbotok civilizációjának ad otthont, örömmel tette meg ajánlatát!

Bővítse tovább a gyarmatosítók létrehozásával; lények, amelyek túléléséhez szükségesek a segítségedre Tolja tovább a munkásbotot horgászással, főzéssel, háztartással, valamint testreszabással és a gyarmatosítók transzcendencia állapotába való bejuttatásával.Főbb jellemzők:
Játékos programozás
Tanítsa meg a munkásbotokat a feladatok elvégzéséhez szükséges lépésekkel, kéri őket, hogy ismételjenek meg műveleteket egy vizuális programozási nyelv felhasználásával. Úgy tervezték, hogy könnyen megtanulható, de további bonyolultsággal számos lehetőség kínálkozik.
Automatizált automatizálás
Készítsen robotok seregét, hogy szinte mindent automatizáljon a kolóniájában, tanítsa meg nekik, mit kell tenni, és bővítse mind agyát, mind a feladat lehetőségeit számos frissítéssel és opcióval.
Különböző vállalkozások
Az összegyűjtéstől az építésig, főzésig, halászatig, szabásig, gazdálkodásig, állattenyésztésig és még sok mindenig - az Autonauts világa hatalmas, korlátlan lehetőségekkel rendelkezik az automatizálásra és a gyarmatosításra.
Bájos kreativitás
Az Autonauts világa életre kelt egy alacsony színvonalú művészeti stílusban, egységes és élénk színpalettával, amely mélységet és skálát ad hozzá, pihentető és vonzó játékteret teremtve.Az Autonauts ötvözi a mezőgazdaság, a szimuláció, a kézműves, az építőipar, a gyártósor és az erőforrás-gazdálkodás legjavait, hogy egy teljesen új élményt teremtsen a többihez képest. Készítse el álmai automatizált világát! A jövő most van!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Könnyed, Indie, Szimuláció
Megjelenés
2019.10.16
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Curve Digital
Cikkszám
DIGI00768
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ