Attack of the Earthlings

Attack of the Earthlings
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
768 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Földlakók támadása egyesíti a körökre osztott harcot és a lopakodókat egy sötét komikus egyjátékos kampányban, ahol a játékos átveszi az irányítást az őshonos idegen versenyen, hogy megvédje otthoni világát a betörő emberektől.


A galaktoil, egy komikusan diszfunkcionális energiaszolgáltató társaság, pokolra hajlik az ismert univerzum energiaszedése érdekében, és bármit megfúrt a szünetmentes törekvéseiben, hogy zsebeit nyereségre vonja. Ugyanakkor a bolygón az X13 bolygón az energetikai kutatás legutóbbi felfedezése egy kicsit savanyúságba helyezi őket. A rajongók, az őshonos rovarirtó fajok, még egy ötlettel bírnak: enni minden dolgozót!


Ön átveszi az irányítást a Swarmers-en, egy rendkívül agresszív rovarirtó fajnál, akiknek az emberi húst idegen izmokká kell alakítaniuk, frissíteniük kell egységeiket, és még időt kell találniuk a születésnapi partijuk becsapására.

Az invázió megállításához a katonáknak gondosan kell megtervezniük a támadásokat. Vegye át az irányítást a gyanútlan munkavállalók felett, állítsa be a csapdákat, lépjen ki a szellőzőnyílásokból és a rejtett helyekből, hogy meglepő módon elkapja az emberi zsákmányt, és csoportokban támadjon meg több ellenség megölésére egyszerre.


Minél több földi embert öltek meg, annál több holttestet lehet elfogyasztani és új egységekké alakítani, speciális szerepekkel és egyedi képességekkel. A Galaktoil elleni sikeres idegen felkelés kulcsa a saját munkásuk húsának kulcsa.


Hangszínész és Szőlő extraordinátor, SungWon Cho AKA ProZD (Kalap az időben, Paradigma), ragyogó hangját kölcsönzi az X13 bányászati ​​művelet regionális igazgatójának, Dennis Dickinham-nek; egy férfi egyaránt súlyosan képzetlen és tömegesen túlfizetett ember. Egy gazdag fickó, aki mindenben örömet talál, legyen az néhány golfozás a fiúkkal, vagy hatalom átirányítása a betegtól a masszázsszékekig az ülésteremben, Dickinham öröm, hogy körül van! Csak soha, Soha ne mondja ki a "rossz ötlet" kifejezést jelenlétében.

A játék tartalmaz még Mikolai Stroinski zeneszerző eredeti filmzenét (Ethan Carter eltűnése , The Witcher 3: Vad vadászat, vér és bor) . Mindkettőjük hallható az alábbiakban látható vadonatúj pisilés-videóban:

Adatok
Megjelenés
2018.02.08
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Junkfish Limited
Cikkszám
DIGI00746
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7/10
Processzor: Kétmagos 2,3 GHz (i3 vagy jobb)
Memória: 4 GB RAM
Grafika: GTX 560 Ti (1GB) / Radeon HD 6970 (2GB)
Tárhely: 3 GB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7/10
Processzor: Négymagos 3,0 GHz
Memória: 8 GB RAM
Grafika: GTX 760 (2GB) / Radeon R9 280 (3GB)
Tárhely: 3 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.