Atonement: Scourge of Time

Atonement: Scourge of Time

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
434 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az utolsó királyt több mint 400 évvel ezelőtt megölték, és a föld globális uralma megszűnt. Az évek során lassan a törvény és a rend romlott, az emberek elkezdtek szétválni egymás között, a nagyvárosok fokozatosan megszűntek, és kisebb településekre váltottak, és az egész föld lassan romlott. Sokan úgy vélik, hogy azért van, mert az Angelkind elhagyta.

Most a banditák barangolnak az utakon, a vadállatok pedig a mezőket. Az egyetlen biztonság a kisebb falvakban található, ahol az embercsoportok együtt éltek a túlélés érdekében. A különféle érző fajok közötti kapcsolatok nagyon marginálisak és törékenyek. Vannak, akik hosszú konfliktusokkal küzdenek egymással, időnként teljes feszültségű háborúkká válva. Egy szent engesztelési rend megpróbálta tartani az embereket, de befolyásuk még csak néhány faluban korlátozódik. És tetejére, sokan úgy vélik, hogy a „Vindicator” egy napon az összes bűn büntetőjeként sétál a földön, és gyors véget vet annak.
Eljött az a nap.
Jellemzők
Egy nagy, dekadens, sötét fantáziavilág, amelynek új fogalma az angyalok és a démonok fogalma.
Két különböző főszereplő csapat, mindegyiknek saját nézőpontja van ugyanabban a történetben. Útjaik ismételten konvergálnak és eltérnek, amikor megpróbálják elérni a saját céljaikat, időnként ellenezve egymást.
Az új készségek felszabadításának szokatlan módja: minden karakter a kezdetektől fogva rendelkezik minden különleges képességével. Sokan azonban a magas energiaköltségek miatt vannak bezárva. Növelje a maximális energiát az ehhez szükséges készségekhez való hozzáféréshez szükséges eszközökkel.
Stratégiai módon kezelje energiáját csatákban: használjon sok olcsó készséget egymás után, vagy használjon magas költségekkel járó készségeket, és várjon, amíg az összes energia újratöltődik.
Két nehézségi mód: normál és kihívást jelentő. A Normal ésszerűsítése lehetővé teszi, hogy a legtöbb ember befejezze a játékot és tanúja legyen a történetnek. Kihívás azok számára, akik vért, verejtéket, bánatot és halált keresnek.
Körkörös csaták és különféle főnökharcok, amelyek megkövetelik a stratégia legyőzését, különösen kihívásokkal teli módban.
Különféle fegyverek, páncélok és kiegészítők, amelyek lehetővé teszik a lejátszható karakterek felszerelésének testreszabását a játékstílusához.

Ha támogatni szeretné ezt a játékot, valamint az összes többi múltbeli és jövőbeli játékomat, kérjük, nézd meg az alábbi patreon oldalamat!
https://www.patreon.com/matthewashworth

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2015.07.16
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
New Reality Games
Cikkszám
DIGI00744
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ