Ativeil

Ativeil

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 775 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Ativeil egy szórakoztató és érdekes 3D kirakós játék. Kockák, lézerek, mackók ... ez a játék mind megvan nekik. Rúgd az agyad nagy sebességbe, amikor megpróbálsz megoldani minden puzzle-t, miközben hallgatja a pihentető zenét. Szánjon rá időt, hogy megvizsgálja az Ön számára bemutatott sok rejtvényt, és tanulja meg a mechanikát, amely segít megoldani őket és elérni a célt.
Tudod kitalálni?


Jellemzők:
5 egyedi zóna : Minden zónának egyedi vizuális témája van, és különböző rejtvénykategóriákat tartalmaz (logikai, absztrakt, fizikai, mozgási stb.)
Több mint 80 rejtvény számos egyedi mechanikán alapul.
A légköri környezet és a körülmények érdekes és élvezetes lesz.
Nincs fõvonalas narratívum : Nem kell az A-srácgal beszélgetnünk, hogy kiválasszuk az „X” gombot, és kinyitjuk az „Y” ajtót.
Nincs blokkoló rejtvény : bármilyen korlátozás nélkül szabadon mozoghat a szobáról a szobára és a puzzle-ről puzzle-re. Nem tudja megoldani, vagy nem tetszik a puzzle? mozog a következőre!
Nincsen nyomás : Nincsenek időzítők és nincs idő-követés vagy pontozás az idő / sebesség alapján, oldja meg őket saját tempójában.
Nincs büntetés : Ösztönözzük Önt, hogy kísérletezzen és játsszon a mechanikával annak érdekében, hogy kitaláljon minden puzzle-ot. Nincs halálszámláló vagy büntetés a mulasztásért.
Többféle megoldás : A legtöbb rejtvény megoldása egyetlen módon történik. Kreativitása és fantáziád a határ.
Pihentető zene : A pihentető zene mindig a háttérben játszik. Készítsen magának egy csésze teát, és élvezze a jó puzzle-időt.
Eredmények : Kell egy extra kihívás? próbálja meg megtalálni az összes hiányzó mackót, és kinyit az összes eredményt


A játékmenetről: Az
Ativeil erősen kirakós játék. Nincs olyan történet, amely elvonja a figyelmét, nincs rejtvények linearitása, nincs időzítő, nincs nyomás és nincs büntetés a kudarcért. Arra biztatjuk Önt, hogy kísérletezzen, játsszon körül a mechanikával, és próbálja meg kitalálni minden puzzle-ot saját tempójában.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Könnyed, Indie, Szimuláció
Megjelenés
2010.10.10
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Phoesion
Cikkszám
DIGI00733
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ