Astrela Starlight

Astrela Starlight
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 009 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Astrela Starlight egy űrkalandjáték, ahol több mint 60 küldetést játszhat 40 csillagrendszer felett. Oldja meg a Lystran rejtélyét azáltal, hogy az NPC-kkel kölcsönhatásba veszi a küldetéseket, az enyém, az űrhajók és állomások építése, a bolygók felépítése és mozgatása, valamint az Ecxos bolygóállomás felépítése.
A Reisian

Parancsolja a Reisian, az Astrela és a Tserilecx egyedi edényeit, és fedezze fel a módját, hogy bevonják őket Lystran legerősebb csillagformájába.
Bolygóbeli űrállomás

Építsd fel az Ecxos bolygóállomást a teljes uralom érdekében. Használja az állomást bármilyen hajó felépítéséhez, bármilyen hajó kiépítéséhez és visszahívásához, és akár az állomást és annak bolygóját is távoli csillagrendszerekbe ugrani.
Space Combat

Felszerelje és kezelje a hajó rendszereit és fegyvereit egyedileg a maximális sebesség, védelem vagy tűzerő elérése érdekében.
Csillagközi RPG

Fedezze fel és végezze el az Entriden, a Cetus, a Saurum, az avar és az Elpin fajok küldetéseit több mint 40 csillagrendszerben.
Mennyei utazás és mozgás

Építsen és utazzon át a Lygates csillagrendszeren belül. Használjon Ligátákat a bolygók, üstökösök és aszteroidák új helyekre történő mozgatásához.
Bányászat a Lystran régióban

Bányákat telepítsen az egyedi csillagrendszerekre, és tartalmát automatikusan összegyűjtse a központi űrállomásokra. Engedje el a nyolc típusú égi fajtát Lystran egész területén, hogy megoldhassa küldetéseit, hajókat, állomásokat és teljes bolygót építhessen.

Adatok
Megjelenés
2010.04.12
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Master Plan Multimedia
Cikkszám
DIGI00712
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 7 vagy újabb, 64 bites
Processzor: Legalább 2,2 GHz
Memória: 4 GB RAM
Grafika: Intel HD 4600 vagy azzal egyenértékű
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 2 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.