Astrela Starlight

Astrela Starlight

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 630 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Astrela Starlight egy űrkalandjáték, ahol több mint 60 küldetést játszhat 40 csillagrendszer felett. Oldja meg a Lystran rejtélyét azáltal, hogy az NPC-kkel kölcsönhatásba veszi a küldetéseket, az enyém, az űrhajók és állomások építése, a bolygók felépítése és mozgatása, valamint az Ecxos bolygóállomás felépítése.
A Reisian

Parancsolja a Reisian, az Astrela és a Tserilecx egyedi edényeit, és fedezze fel a módját, hogy bevonják őket Lystran legerősebb csillagformájába.
Bolygóbeli űrállomás

Építsd fel az Ecxos bolygóállomást a teljes uralom érdekében. Használja az állomást bármilyen hajó felépítéséhez, bármilyen hajó kiépítéséhez és visszahívásához, és akár az állomást és annak bolygóját is távoli csillagrendszerekbe ugrani.
Space Combat

Felszerelje és kezelje a hajó rendszereit és fegyvereit egyedileg a maximális sebesség, védelem vagy tűzerő elérése érdekében.
Csillagközi RPG

Fedezze fel és végezze el az Entriden, a Cetus, a Saurum, az avar és az Elpin fajok küldetéseit több mint 40 csillagrendszerben.
Mennyei utazás és mozgás

Építsen és utazzon át a Lygates csillagrendszeren belül. Használjon Ligátákat a bolygók, üstökösök és aszteroidák új helyekre történő mozgatásához.
Bányászat a Lystran régióban

Bányákat telepítsen az egyedi csillagrendszerekre, és tartalmát automatikusan összegyűjtse a központi űrállomásokra. Engedje el a nyolc típusú égi fajtát Lystran egész területén, hogy megoldhassa küldetéseit, hajókat, állomásokat és teljes bolygót építhessen.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie, Szerepjáték, Szimuláció
Megjelenés
2010.04.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Master Plan Multimedia
Cikkszám
DIGI00712
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ