Astra Exodus

Astra Exodus

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 208 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Astra Exodus egyjátékos körökre osztott Sci-fi 4X stratégiai játék, amelyet a klasszikusok ihlette, feleletválasztós narratív vezérelt epikus kampánnyal, felülről lefelé irányuló valós idejű taktikai csatákkal és kiterjedt, félig véletlenszerűsített kutatási hálózattal.
Használja ki az esélyt, hogy hazafelé vezesse az emberiséget, miközben a választásvezérelt narratív kampány során fedezze fel az Exodus mögött rejtélyeket. Alternatív megoldásként kihívhatja magát a Sandbox módba azáltal, hogy a különféle idegen frakciók bármelyikét számos lehetséges győzelmi feltételhez vezet.


Epikus történet kampány
Vezesse a Föld Örökség Munkacsoportját 9 fárasztó küldetésen keresztül a Föld elveszett örökségének felfedezésére irányuló kampányban, és hozzon döntéseket, amelyek jelentősen megváltoztatják a történetet és a játékot. Exkluzív és sokrétű képességekkel jutalmazható, amelyeket csak ebben a módban találhat meg.
Dinamikus homokozó mód
Vedd át a 8 különféle fő frakció egyikét, vagy készítsd el a sajátokat a Sandbox módban, miközben rabszolgaságra, pusztításra, elcsábításra vagy jobbra fordulásra szoktál verni minden versenyt. Túléljen számos eseményt és fenyegetést, amelyek minden bizonnyal kihívást jelentenek birodalmának és mindenki másnak.
Csata az űrben és a földön
Harcolj az űrben és a földön valós idejű taktikai űrkísérletekkel, ahol a helymeghatározás és a irányítás ugyanolyan fontos, mint a fegyverek. Vezesse csapatait kezdeményezésen alapuló, fentről lefelé zajló földi csatákba, gyalogosok, páncélok, lövöldözős csapatok és még mech-ek segítségével is! Vagy talán csak megragadja őket a pályáról, ez ugyanúgy működik.
Fedezze fel a lenyűgöző galaxisokat
Kolonizálja vagy meghódítsa egy általad választott, élénk változatosságú galaxist, tele csodálatos csillagokkal, bolygókkal, aszteroida övekkel stb., Mindezt valódi csillagászati ​​jelenségek ihlette. Manőverezze hajóit a fekete lyukak és a szupernóvák körül.
Fél-véletlenszerű kutatási rács
Kutatjon több mint 300 technológiát egy exkluzív és véletlenszerű technológiai hálózatban, amely arra készteti Önt, hogy okosan válasszon, amit kutat, és garantálja, hogy két játék sem lesz azonos. Reagáljon a galaxis eseményeire, kutatva róluk, és egyedi előnyöket szerezve ellenségeivel szemben.
Vezesse el a csodálatos hősöket
Találkozzon és toborzzon lenyűgöző galaktikus hősöket, hogy vezesse flottáit, irányítsa kolóniáit vagy akár kémkedjen ellenségeivel! Okozzon havokot anélkül, hogy egyetlen robbantást égetne, és más műveletek mellett, Sabotage és Revolt vezetésével, mélyen az ellenséges vonalak mögött.
Tervezze meg saját csillaghajóit
Tervezze meg saját csillaghajóit úgy, hogy nemcsak eldönti, hogy milyen fegyvereket hordoz és milyen konfigurációban, hanem a Core és a támogató rendszereit is. Túlterhelje ellenfelét agilis fregatt-házigazdákkal, Strike Craft-rajkkal vagy csak egyetlen hatalmas Titan hatalmas tűzerőjével.
Nyisson meg fájlokat a módosításhoz
Bölcsőde, változtassa meg és testreszabhatja a játékot a szíve tartalma szempontjából, új játékkal vagy meglévő csillaghajókkal, frakciókkal, csapatokkal, technológiákkal bővítve a játékot. Helyezze el újra a kedvenc sci-fi TV-műsorok, filmek és könyvek pillanatait közvetlenül a játékban.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Stratégia
Megjelenés
2020.01.29
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Slitherine
Cikkszám
DIGI00711
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ