Asterix & Obelix XXL 2

Asterix & Obelix XXL 2
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 354 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Írta: Toutatis! A megrázkódtathatatlan gallusok új videojátékkal térnek vissza!
Több mint 10 évvel azután, hogy utoljára megjelentek a játékkonzolokon és a PC-n, az Asterix és az Obelix visszatértek és jobb állapotban vannak, mint valaha! Az Asterix & Obelix XXL 2 kiváló keverék a cselekvés és a kaland minden korosztály számára, a komédia és a verekedés nyerő kombinációjával.
De hová ment a Getafix? A hosszú szakállas druida eltűnt, miután elárulta saját embereit Julius Caesarért! A galíliai falu felfordul! Meg kell tudniuk az igazságot! Mindig harcra készen állnak, Asterixet és Obelixet főkapitányuk, Vitalstatistix küldi Rómába küldetésre. Ott találnak egy új szórakoztató parkot - a Las Vegumot -, amelyet a híres római császár épített. Milyen célra? Mi rejtőzik a Getafix?
játszani Asterix és Obelix
Fedezze fel Las Vegumot az elválaszthatatlan Asterix és Obelix mellett, ne felejtsd el hűséges társaikat, a Dogmatixet, akiknek nem lesz kis segítsége a római légiósok ellen. És ő nem lesz az egyetlen szövetségese, mivel a páratlan bájital főnöke továbbra is az első fegyver a rómaiak ellen!
Váltás a ravasz Asterix és az emberfeletti erős Obelix között, hogy felvegyék a rómaiak hordáit, rejtvényeket oldjanak meg, és legyőzzék a sok kihívást, amelyek a várakozás alatt állnak!
egy egyedülálló és magával ragadó kaland
Fedezze fel a hatalmas szórakoztató parkot, a Las Vegumot, amelyet még soha nem láttak a franchise-ban! Két boldog kalandorunk átmegy ezen a gazdagon részletes és színes világon, amely hű marad a Goscinny és Uderzo által létrehozott képregény sorozathoz. Az Asterix és az Obelix játék egy olyan élmény, amely valóban megér egy utat, egészen Kr. E. 50-ig!
játék minden korosztály számára
Akár egy száraz rajongó vagy a gaul törzs rajongója, akár csak felfedezte kalandjait, az Asterix & Obelix XXL 2 hozzáférhető játék, amely rendkívül szórakoztató játék. Élvezheti a felfedezésre váró sok hivatkozást is. Nehéz nem szeretni a játék elbűvölő karakterét és környezetét. Külön bónuszokat kell találni, és új nehézségi módot kell alkalmazni a tapasztaltabb játékosok számára.
frissített verzió
Az Asterix & Obelix XXL 2 páratlan szintre hozza az eredeti játék élményét. A továbbfejlesztett grafika tiszteleg a képregényeknél, és a játékmenet teljesen átalakításra került, hogy a rómaiakkal való harc még szórakoztatóbbá váljon! Ezenkívül tartalmaz egy új rendszert, amely javítja a támadásokat és a képességet, hogy különleges kihívásokat állítson fel Önnek!

Adatok
Megjelenés
2018.11.27
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Microids
Cikkszám
DIGI00707
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMUM:
Op. rendszer: Windows 7/8/10
Processzor: Intel Core i3-2125 (3.3 GHz)/AMD FX-4100 (3.6 GHz)
Memória: 4 GB RAM
Grafika: 1 GB, GeForce GTX 560/Radeon HD 7790
Tárhely: 2 GB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7/8/10
Processzor: Intel Core i7-3820 (3.6 GHz)/AMD FX-8350 (4.0 GHz)
Memória: 8 GB RAM
Grafika: 2 GB, GeForce GTX 760/Radeon R7 370
Tárhely: 2 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.