Assault On Metaltron

Assault On Metaltron

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
536 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Metaltron - egy energiagazdag fémbolygó, amelyet az emberek és az orkhordák együttes erői támadtak meg. Golem elder úgy döntött, hogy megvédi a Metaltront!

Első akció-toronyvédelmi játék, ahol bekapcsolja a tornyokat, ahogy tetszik. Játssz a Metaltron Defender Golem néven, és építs tornyokat, hogy megvédd bolygódat az inváziótól. A játék 40 szintű kampányt kínál, amelyet egyedül vagy együtt játszanak, és a tornyok védelmi játékaiban először a Skirmish módot.FŐBB JÁTÉK JELLEMZŐK

- Sok torony közül lehet választani az otthoni bolygó védelmére - a lézer tornyoktól a mérgező ágyúkon át az elektromosan lengő Tesla-toronyig.

- Lángszóró torony, amely légi egységeket is képes lőni! Igen, ezt akartad, igaz?

- Használja a szint-emelési taktikát - növelje meg a torony teljesítményét, lövési sebességét vagy távolságát, saját döntése alapján!

- Skirmish mód - állítsa be a játék beállításait, válassza ki a térképet, a szörnyek számát és játsszon véletlenszerűen létrehozott szinttel!

- Helyi egyéni és Coop játék - élvezze a szórakozást úgy, hogy a barátjával játszik a kanapén (vagy egy másik játékos széknél)!

- 40 szintű kampánykór.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Könnyed, Indie, Stratégia
Megjelenés
2019. 06. 14.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Forever Entertainment
Cikkszám
DIGI00680
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ