Ashes of the Singularity: Escalation + 3 (DLC)

Ashes of the Singularity: Escalation + 3 (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
21 264 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az emberi faj a technológiai szingularitás csodáinak köszönhetően kibővült a galaxisban. Olyan hatalmasá vált, hogy hatalmas seregeket képes kezelni az egész világon, amelyek egyre nagyobb galaktikus birodalmat biztosítanak számodra.

Az emberiséget új ellenség támadja meg. A szubsztrátnak nevezik magukat, hogy megsemmisítsék az emberi fajt a létezésből. Önnek, mint a Post-Human Koalíció feljövőbeni és jövőbeli tagjának, mind ezzel az új fenyegetéssel, mind a megújuló emberekkel foglalkoznia kell, akik megpróbálják állítani a saját világukat.

Játssz az ember utáni koalícióként vagy örök ellenségeiként a hordozónak, és harcolj a galaxis irányítása érdekében. Tapasztalja meg a példátlan méretű és részletgazdag térképeket a világ első natív, 64 bites RTS motorjának, a Nitrous páratlan teljesítményével.

Élvezze a játékot online barátaival rangsorolt ​​vagy nem osztályozott multiplayer módban, vagy játssza magát egy erőteljes, nem csaló AI ellen harcoló vagy kampány módban. Nem számít, milyen módot játszik, a stratégia a legfontosabb: annak eldöntése, hogy milyen technológiákat kell kutatni, hová kell küldeni a seregeit, hogyan kell gazdálkodni és milyen egységeket kell felépíteni, kulcsfontosságúak a győzelemhez.

Tapasztalja meg a hatalmas léptékű valós idejű stratégiai játékot, ahol háborúzhat világszerte több ezer egységgel. A konfliktus kibővült, és itt az ideje, hogy válasszon egy oldalt.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2016. 11. 10.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Stardock Entertainment
Cikkszám
DIGI00672
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ