ArtFormer the Game

ArtFormer the Game

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 403 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az ArtFormer az IndieDB által a 2019. évi TOP 100 INDIÁ-ban szerepel. KÖSZÖNÖN

a történelem hősévé! Az ArtFormer indie akció platformer PC-s játék, RPG elemekkel fejlődik az egyes fejezetekben.Körülbelül 8 óra a fő történet kampánya
Lopakodás, ellenségek elleni harc lándzsákkal, kardokkal, tengelyekkel és íjakkal.
Párbeszédek és küldetések az NPC-kkel, naplórendszer.
Készlet, fosztogatás, karakter statisztika, különféle fegyverek, páncélok és pajzsok
Rejtvények és így tovább.Az Artformer artstyle szerint négy különálló fejezetre oszlik, négy egyedi hősrel és történettel:


Az első fejezet egy fiatal fiúról szól, akit törzséből hamarosan az emberiség kezdeményezett. Váratlanul a bivalycsorda tönkreteszi a falut. Segítsen a törzsének, utazzon át a veszélyes barlangokon keresztül, megtanulja, hogyan kell harcolni és hogyan hozza haza az embereit.

Az inspiráció az őskori barlangfestményekből származott Afrikában és Európában, mint Tassili, Altamira és mások szerte a világon.
Ennek a fejezetnek az az ötlete, hogy tisztelegni kell az ismeretlen antien művészek iránt.

Az inspiráció az őskori barlangfestményekből származott Afrikában és Európában, mint Tassili, Altamira és mások szerte a világon.
Ennek a fejezetnek az az ötlete, hogy tisztelegni kell az ismeretlen antien művészek iránt.

Szórakoztató módon mutathatja be a művészet történetében egy fontos korszak jelentős vizuális elemeit, nem pedig egy adott festmény tökéletes reprodukcióját.


A második fejezet története Faraonnak az alvilágba vezető útjáról szól. Segítsen II. Ramsesse fáraónak, hogy átjuthasson a Nílus veszélyes folyóján, és elbocsátott testét a sírhoz, lelkét pedig az alvilághoz vezesse.

Az inspiráció a papiruszfestményekből, a sír falain lévő freskókból, a temetkezési tárgyakból, egyiptomi szobrokból és még sok másból származott.
Ennek a fejezetnek az az ötlete, hogy megpróbálja reprodukálni a halál utáni egyiptomi élet hangulatát és mítoszát jellegzetes esztétikájában.


A harmadik fejezet története Odüsszeuszról és a trójai háborúban játszott szerepéről, valamint hazafelé utazásáról Ithaca szigetére, tíz éves hosszú háború után megszökött Troy égő városából. Utazzon az Eage-tengeren, és szembenézzen az antik görög varázslatos mitológiai lények minden veszélyével.

Az inspiráció közel 3000 éves, Görögországból származó kerámiafestményekből származott, amelyek olyan stílusok voltak, mint a Minoan Kréta, Athén, Sparta és mások.
Ennek a fejezetnek az a célja, hogy Homer Odysseyáról szóló történetét és a görög ősi kultúra alapjait vonzó, dinamikus módon szemléltesse.


A negyedik fejezet történetében Ön arra készül, hogy gladiátorré váljon az ókori Római Köztársaság idején. Keresse meg a harcosok iskoláját, kiképezze magát, válassza ki a stílusát, barátokat és ellenségeket hozzon létre és küzdjön a dicsőségért az arénában. De mindig legyen óvatos, mert a veszély mindenütt jelen van.

Az inspiráció a több mint 2000 éves római mozaikból származik, amelyet Olaszországban találtak Rómában, Pompei-ban, Szicíliában és még sokan másokban.
Ennek a fejezetnek az a célja, hogy ne dicsőítse az erőszakot gladiátoros játékok során. Szeretnénk megmutatni ezeknek a játékoknak a kegyetlenségét a játékosok döntései szerint, halálos következményekkel ellentétben a római kultúra magas estetikus szintjével.

Az ArtFormer inspirációja megtalálható a klasszikus platformer játékokban, mint Perzsa herceg és egy másik világ.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2019.11.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Buffa Software
Cikkszám
DIGI00651
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ