Arrowborn [VR]

Arrowborn [VR]

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 200 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Arrowborn egy többjátékos első személyű lövöldözős játék gyors ütemű és zsigeri fellépését hozza magával, és ötvözi azt a virtuális valóság íjászat magával ragadó élményével. Mutassa meg halálos pontosságát és okos térkép taktikáját, miközben tele van a halálos varázslatos nyilakkal teli quiver, és pazarolja a versenyt!
Válasszon az egyre bővülő varázslatos nyilak közül, mindegyiknek megvan a saját egyedi módja annak, hogy pusztítson ellenfeleit és előnyt biztosítson Önnek. Csatlakoztasson egy erős drágakövet a páncélához, hogy növelje a túlélhetőségét, vagy növelje a mana-poolját, hogy illeszkedjen a játékhoz! Specifikálj védekezést és használd pajzsodat a pontok gyűjtéséhez a bejövő bárkák blokkolásával!Nincs itt teleportálás. Ingyenes barangolj a folyosón, majd szuper ugrálj végig a szikla oldalán, és kössék össze az épületeket, miközben a nyíljaikat célba helyezik. Szerezd meg ezeket a nagy pont bónuszokat az édes középső légi felvételekért! Ha leszálltál, érezze az igazi merítést, amelyet a VR hoz, amikor belép a fedélbe egy közeli oszlop, fal vagy korlát mögött.Döntsd el a reszket, és tartsd magad célul, hogy megtapasztald az action-shooter műfaját egy teljesen új virtuális szempontból. Használd célzási készségeidet a játék legyőzéséhez és túlmutatásához a különféle játékmódokban! Dobj bele mindenki számára a 10 játékos lövöldözésébe, vagy csapatozzon a Team Deathmatch-ba, akárcsak a régi iskolai lövészek. Adjon hozzá botot a játékhoz, és menjen a játékosok és a botok ellen néhány fordulóban.Túl kaotikus a nyers akció? Próbálja ki a TopShot módot a pontosság-célzott lövöldözős versenyre, és mászó céllal mászjon a ranglistán.

Arcades-hez kapható a SpringboardVR-en
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Könnyed
Megjelenés
2016.06.03
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Kung Fu Robots
Cikkszám
DIGI00643
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ