Arrow Heads

Arrow Heads
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 036 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ragadja meg barátait, szomszédait, nagycsaládját és a jóképű pénztárt az élelmiszerboltból, és készüljön fel édes, díjnyertes kanapéra és online multiplayer játékra . A megbízható íjával lőni, kikerülni és eltéríteni a nyilakat ebben az izgalmas izometrikus íjász játékban.


2-4 frenemies kiszoríthatja mind helyi, mind online módon, vagy egyidejűleg! Rengeteg egyedi szinttel, és teljesen pusztító erővel, hogy megölje ellenségeit, például robbanóanyagú rakéták, elektromos tesla tekercsek és lábát chomping medve csapdák, íjak és nyilak kifejezés soha nem használták ezt lazán!


Ha szeretne javítani az arénában tönkrement barátságokat, akkor ott van egy teljesen együttműködő túlélési mód is. Az 1-4 íjászok csapatokkal küzdenek a fenyegető medvék hullámainak legyőzésére, amelyek tengelyek, ágyúk és lándzsafegyvereket tartalmaznak. Versenyezz a toplistákért kombinált szorzóval és a kiszámíthatatlan bekapcsolási fonóval!


Mintha a barátaiddal vagy a gyilkos medvék hullámaival sem harcolna volna elég keményen, figyelned kell a lépésedet is. Legyen szó egy felhőkarcoló széléről, egy szemtelen lazerszemről vagy egy rohanó szikláról, az a környezet, amelyben íjásztársait eldönti, ugyanolyan csalóka lehet, mint az ellenségei.


Mi értelme lenni a legjobb íj-nyíl-lövöldözőnek, ha nem látsz jól a munka közben? Az Arrow Heads minden csata madarakkal jutalmazza a játékosokat. Takarítson meg annyi pénzt, és kinyithatja az új madarakat, hogy játszhassanak, rajongói íjak és bizarr lövedékek, amelyeket lazán lehet meghatározni „nyilakként”.


Vegyen egy nyíllal az arc felé a forduló elején? Ne aggódjon, a Arrow Heads-ben a bosszút állva a sír mögül kapsz floppolással! Dobja el gondolatát körül, csapja be ellenségeit arccal arca dühös karjaival, hogy elkábítsa őket, vagy akár nyilakat is vegyen annak a fickónak, akinek valamilyen szövetsége van. Számít ez? Ez vitatható. Ugye jó? Is debat-- IGEN!

Adatok
Megjelenés
2017.09.21
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
OddBird Studio
Cikkszám
DIGI00642
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7 vagy újabb
Processzor: Kétmagos, 2 GHz vagy annál jobb
Memória: 3 GB RAM
Grafika: Dedikált grafikus kártya.
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 2 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések:Internetes kapcsolat szükséges az online szolgáltatásokhoz. A Gamepad ajánlott.
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.