Arrow Heads

Arrow Heads

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6 019 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ragadja meg barátait, szomszédait, nagycsaládját és a jóképű pénztárt az élelmiszerboltból, és készüljön fel édes, díjnyertes kanapéra és online multiplayer játékra . A megbízható íjával lőni, kikerülni és eltéríteni a nyilakat ebben az izgalmas izometrikus íjász játékban.


2-4 frenemies kiszoríthatja mind helyi, mind online módon, vagy egyidejűleg! Rengeteg egyedi szinttel, és teljesen pusztító erővel, hogy megölje ellenségeit, például robbanóanyagú rakéták, elektromos tesla tekercsek és lábát chomping medve csapdák, íjak és nyilak kifejezés soha nem használták ezt lazán!


Ha szeretne javítani az arénában tönkrement barátságokat, akkor ott van egy teljesen együttműködő túlélési mód is. Az 1-4 íjászok csapatokkal küzdenek a fenyegető medvék hullámainak legyőzésére, amelyek tengelyek, ágyúk és lándzsafegyvereket tartalmaznak. Versenyezz a toplistákért kombinált szorzóval és a kiszámíthatatlan bekapcsolási fonóval!


Mintha a barátaiddal vagy a gyilkos medvék hullámaival sem harcolna volna elég keményen, figyelned kell a lépésedet is. Legyen szó egy felhőkarcoló széléről, egy szemtelen lazerszemről vagy egy rohanó szikláról, az a környezet, amelyben íjásztársait eldönti, ugyanolyan csalóka lehet, mint az ellenségei.


Mi értelme lenni a legjobb íj-nyíl-lövöldözőnek, ha nem látsz jól a munka közben? Az Arrow Heads minden csata madarakkal jutalmazza a játékosokat. Takarítson meg annyi pénzt, és kinyithatja az új madarakat, hogy játszhassanak, rajongói íjak és bizarr lövedékek, amelyeket lazán lehet meghatározni „nyilakként”.


Vegyen egy nyíllal az arc felé a forduló elején? Ne aggódjon, a Arrow Heads-ben a bosszút állva a sír mögül kapsz floppolással! Dobja el gondolatát körül, csapja be ellenségeit arccal arca dühös karjaival, hogy elkábítsa őket, vagy akár nyilakat is vegyen annak a fickónak, akinek valamilyen szövetsége van. Számít ez? Ez vitatható. Ugye jó? Is debat-- IGEN!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Könnyed, Indie
Megjelenés
2017.09.21
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
OddBird Studio
Cikkszám
DIGI00642
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ