Army Men: Toys In Space

Army Men: Toys In Space
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 247 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Végül annak igazolása, hogy kis zöld emberek léteznek a világűrben!

Egy idegen játékhordó támadta meg a Földet. Most felhívták a Tan hadsereget, hogy segítsenek nekik meghódítani a galaxist. Minden remény egy emberre esik, egy Sarge néven ismert zöld műanyag katonara.

Lépjen be holnap Tina-ba és az Űrharcosok zászlóaljába. Összefogva a Zöld Hadsereget, lefagynak, összezsugorodnak, elpárolognak, és robbantják át a fürdőszobát és a világűrbe vezető utat azzal a reménytel, hogy a jó nevében elpusztítják az ördögi szövetséget.

Két további játékverseny - a Galaktikus Bűnözők, Bénítógépek, Fegyverek és Égetőgépek Hadserege, valamint a Lárvák, Pókok, Drónok és Parancsnokok idegen hadserege.
Új felfedezésre váró világok - ideértve egy űrbolygón lévő várost, egy fürdőszobát, egy homokozót és egy hátsó udvari pikniket.
Hűvös fegyverválaszték - Harcolj elnémított puskákkal, gyújtógránátokkal, napalmmal, nehéz ejtőernyősökkel, fagyasztó sugarakkal, lézerfegyverekkel, légycsiszolókkal és még ragasztóval is.

Adatok
Megjelenés
1905.06.21
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI00640
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP / Vista / 7/8/10
Processzor: 1,4 GHz vagy gyorsabb
Memória: 512 MB RAM
Grafika: 3D grafikus kártya, kompatibilis a DirectX 9.0-tal
DirectX: Verzió: 9.0
Tárhely: 550 MB szabad hely
Egyéb megjegyzések: A multiplayer nem támogatott
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.