Armada 2526

Armada 2526

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 353 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Vezesse a 12 faj egyikét az első csillagközi utazás során egyetlen bolygóról, amíg ez hatalmas pángalaktikai birodalmá válik. A Csillagtérképből ki kell irányítania birodalmát, telepítenie kell flottáit, és kutatást, diplomáciát és kereskedelmet kell folytatnia. Rajzolja meg stratégiáját. Fedezze fel az univerzumot és találjon új kolóniákat. Változtassa meg bolygóit hatalmas bástyákká. Paktumokat és szövetségeket köthet, fenyegetéseket tehet vagy támogatásokat kérhet - és amikor megfelelő idő van, folytassa a diplomáciát „egyéb eszközökkel”, és küzdje le azt egy valós idejű 3D-s rendszerben, amely életre kelti az űrharc szépségét és zsigereit. Mindegyiknek egyetlen célja van: győztesnek tűnni és meghódítani a galaxist. Bár bonyolult és mély, valószínűleg végtelen stratégiákkal, az erőteljes segítség és tanácsadói funkciók segítségével gyorsan fel tud lépni. E műfaj sok játékától eltérően,
Főbb jellemzők:
Kapcsolja be a csillagtérképet flották mozgatásához, kolóniák kezeléséhez, kutatások elvégzéséhez és diplomácia elvégzéséhez.
Testreszabható térképméret és a játékosok száma, lehetővé téve a szoros 2 játékos konfrontáció, vagy hatalmas galaxisok felépítését, ahol legalább 50 játékos van, és több ezer csillagot. A térképtervezőt tartalmazza.
Tizenkét animált idegen verseny, amellyel harcolni lehet.
Teljes körű diplomáciai rendszer, rendkívül intelligens AI-vel és lehetőségekkel, amelyekkel kedvezményeket kérhet, igényeket támaszthat és ultimátumot adhat ki.
Több mint 100 kutatási technológiai elem, beleértve a hajóépítés, a földvédelem, a biológiai hadviselés és a pszichés képességek fejlődését.
3D-s valós idejű csatarendszer hatalmas csaták leküzdésére, oldalánként legalább 100 hajóval.
A földi harc integrálva van a harci rendszerbe, lehetővé téve a tengerészgyalogosok leszállását a földi védekezés érdekében, miközben a hajók a fölött harcolnak.
Több mint száz gyönyörűen kialakított hajómodell, köztük hatalmas rettegések, nagy hatótávolságú rakétajárók, vadászgépek, hordozók és aszteroidák a bolygók bombázásához.
Kemény AI ellenfelek.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2011.03.05
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Iceberg Interactive
Cikkszám
DIGI00623
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ