Arma 3 (Contact Edition)

Arma 3 (Contact Edition)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
12 047 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ha még nem ismeri az Arma 3 alkalmazást, és alig várja az első kapcsolatfelvételt, akkor ez a tökéletes csomag az Ön számára!

Az Arma 3 Contact Edition tartalmazza az Arma 3 alapjátékot és az Arma 3 Contact spin-off bővítést a rendes ár csupán egy töredékéig.


Arma 3 - Ugorjon be a PC elsőszámú katonai homokozó játékába, és élvezze a valódi harci játékmenetet hatalmas méretekben. A gazdagon részletezett csatatéren keresztül az Arma 3 egy- és többjátékos tartalmak széles választékát kínálja, több mint 20 járművet és 40 fegyvert, valamint korlátlan lehetőségeket kínál a tartalom létrehozására.
Arma 3 kapcsolattartó * - Mi van, ha az emberiség hirtelen földönkívüli intelligenciával találkozik a Földön? Az Arma 3 Contact egy spin-off bővítés, amely közvetlenül egy olyan esemény középpontjába helyezi Önt, amely örökre megváltoztatja az emberi történelem arculatát. Az egyjátékos kampány friss terepen és különféle kiegészítő tartalmakkal érkezik a szélesebb Arma 3 homokozóhoz.

* Az Arma 3 alapjátékot telepíteni kell az Arma 3 Contact bővítmény lejátszásához.

Adatok
Műfaj
Akció, Szimuláció, Stratégia
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Bohemia Interactive
Cikkszám
DIGI00605
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.