ArmZ [VR]

ArmZ [VR]

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
34 406 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Üdvözöljük egy olyan világban, ahol a technológia lezárta sorsunkat, és végül a világháborúhoz vezetett. Akik elkészítették, most romos városokban élnek acélkapuk mögött, amelyek elválasztják a városokat egymástól és a pusztákat körüljáró halálos lényektől. Közöttünk és köztük csak az ARMZ nevű, távirányítású háborúgépek vannak. De egyetlen gépről, függetlenül attól, hogy milyen hatalmas, semmilyen haszna nem lenne haszna, ha Te, a kezelője.

Az ArmZ VR egy pokoliasan dinamikus hullám lövöldözős játék, amely lehetővé teszi, hogy egy hatalmas, erősen fegyveres Battle Mech-rel légy! A célod? A városfalak védelme a szörnyű ember-gép hibrid folyamatos támadásaitól. Ügyeljen arra, hogy minden készségét, fegyverét felhasználja, és nem habozik áldozatát feltenni, amikor szükséges, mivel minden élőlénytől eltérően nem önmegőrző ösztön hajtja őket, hanem tiszta ölési akaratot.Ugyanakkor van, amit ellenfeleitek nem. ARMZ háborús gép, amely alkalmazkodik a kívánt harci stílushoz. Nem érdekli a kifinomult csata taktika, a stratégiai gondolkodás és a három lépés előre tervezése? Fogd meg ezeket a minigunsöket, indítsanak el egy tűzálló tüzet és fedd le a csatatéret golyók jégkorsójával, amíg egyetlen ellenséges lény sem marad, miközben a feje még mindig a föld fölött ragaszkodik.

A „Rambo stílusú” küzdelem nem a csésze tea? Jó! Győződjön meg arról, hogy robotkarjai nemcsak a ravaszt meghúzzák, hanem több is képesek. Használd őket, hogy fedezetet kapj a bombáktól. Szerelje fel a mechjét egy harpánnal, hogy távolról távolítsa el az ellenségeket. Húzza őket, összetörje őket, nézze meg, hogy vérzik, és dobja el, ami maradt belőlük. Ezután élvezze annak megfigyelését, hogy milyen hatással volt a kis szörnyű előadása a fennmaradó ellenségekre, amelyek szó szerint megfagynak a félelemtől. És ha a csatatéren a helyzet nagyon súlyossá válik, várjon, amíg az ellenséges csapatok robbanóanyag közelébe kerülnek, majd fújja meg és élvezze a súlyos testi sértést.

És jobb, ha készen áll arra, hogy mindig jól felhasználja a mech fegyvereit és a védekező képességeit, mivel minden ellenféllel szembe kell néznie, kezdve az erősen páncélozott őröknek, akiknek pajzs és kalapács áll a rendelkezésére, a repülésre, a bombara, A Jumpers dobáshoz saját készségekkel és harci stratégiákkal kell rendelkeznie, amelyek az eszetek kihívását és a taktikai tehetségek tesztelését célozzák.

Játszhatsz játékot állva vagy kényelmesen egy széken ülve, de ne felejtsd el, hogy állandóan különböző irányba nézel, és egyszerre mindkét kezét és fegyvert használd, mivel a halál szó szerint bárhonnan származhat. Tehát a fejed körül tartva a szemét döntő fontosságú lesz a harcban elért győzelem szempontjából. Ugyanez vonatkozik, amikor helyesen döntenek arról, mely célokat el kell pusztítani a csata során. A csatatér helyzete dinamikusan változik, ezért gyors és kreatívnak kell lennie a támadó-védekező stratégiák kidolgozásakor.


Érezd, milyen érzés egy hatalmas, harcoló jövőben működni!
Dinamikus, taktikai hullám lövöldözős játék, amely megköveteli, hogy hozza meg A játékát;
Élvezze a különféle fegyverek sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy tökéletesen megfeleljen a kívánt harci stratégiának;
Küzdelem a sokszínű ellenfelek ellen, mindegyik egyedi képességeivel és harci stílusával;
Nézz szembe az ellenfelekkel 6 szinten, három teljesen eltérő környezetben;
Védd, halj meg, ismételj meg. Javítsd a készségeidet, és győződj meg róla, hogy egyetlen csúnya dolog sem halad át ezeken a kapukon!


A ArmZ VR egy kicsi, független fejlesztőcsapat hatalmas erőfeszítéseinek eredménye, amely teljes egészében egy és egyetlen dologra összpontosít - a VR játékának a lehető legmegfelelőbbé tételére. Ennek a célnak az elérése azonban nem lehetséges az Ön támogatása nélkül. Tehát tedd fel a VR védőszemüveget, ragadd meg ezeket a vezérlőket, és segíts nekünk játékunk olyan nagyszerű formájában, amennyire csak lehet!

A Steam fórumokon keresztül a legjobb módja annak, hogy visszajelzéseivel, észrevételeivel, javaslataival, kéréseivel és egyáltalán nem érkezzen hozzánk, így nyugodtan ossza meg gondolatait. Bízunk benne, hogy hallhatunk tőled és találkozunk a csatatéren!


FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Vannak humanoidok és más lényekre darabolt vagy szakadt lények.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2019.03.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Televisor
Cikkszám
DIGI00641
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ