Arena Hero

-7%
Arena Hero
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 668 Ft
Akció: 2 493 Ft
Kezdete: 2021.11.27   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Harcolj végig az egyedi ellenségek hullámain és a fejlődő szinteken. A karakter megváltoztatása az arénában zajló csaták során olyan frissítések és pickupok megragadásával, amelyek megváltoztatják a harc során.
Fejleszd ki karaktered az utat
Az aréna tárgycseppeket fog adni, ahogy harcolsz az egész csatában, választhatsz, hogyan fejlődsz és változtok a csata során furcsa tárgyakkal, amelyek megváltoztatják a következő hullám megközelítését. Tudja meg, hogy mely elemek illenek a játékhoz, és mi működik a legjobban az előttük álló harcban. Gondoljon előre egy arénában, és úgy dönt, hogy befektet egy erősebb korai játékba, vagy próbáljon arra törekedni, hogy egy hatalmas készlet darabjai robbanthassanak a harc többi részén. A legtöbbet kell kiaknáznia ahhoz, amit talál, tehát ennek megfelelően kell megterveznie!
Egyedülálló képességek és elemek a fejlődés során
Nyissa ki a speciálisabb tárgyakat és képességeket, amint végigjátszja az arénákat, egyedi tárgyakkal, amelyek az arénában a különböző megközelítésekre koncentrálnak. Ön kibővítheti stratégiáját és megváltoztathatja terhelését az elõzõ csata alapján, a védendõ, magas egészségi állapotú tételektõl az energiaalapú sebességváltókig vagy akár a nagy kockázatú szerencse alapú tételekig.
Az Aréna ellen fordul
Az aréna stratégiai felhasználása és a hős pozicionálása lehetővé teszi, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az arénában, ahol találja magát. Ön képes lesz arra, hogy a hiányosságokat előnyeihez felhasználva veszélyes ellenségeket leesjen az arénáról, ahogy haladsz, az ellenség növekszik, és ezt a gyengeséget előnnyé változtatja, ha különleges képességeket szerez a környezetből. Amint az ellenség megváltoztatja harcának módját, meg kell változtatnia a stratégiáját és az aréna környezetének előnyeit.
Szerezz új készségeket
A hírnév és a készségharc elnyerésekor az arénában jobb képességekkel és statisztikákkal bővítheti készségkészletét, így könnyedén kipróbálhatja a különböző letöltéseket és stratégiákat. Haladás közben képes lesz a hősödre szakosodni, hogy maximalizálja az erejét úgy, ahogyan a harcot részesíti előnyben.
Az egyedi fejlesztők változtatják az arénát
A speciális ellenségek megsemmisítése egyedi speciális cikkekkel - fokozókkal - jár el. Javítóeszközök segítségével drasztikusan megváltoztathatja az arénának a viselkedését és a csatáinak megközelítését. A szuper védekező erősítő képességeitől a magas kockázatú magas jutalomig, néhányan pedig még egyedi különleges képességeket is felvehetnek a hősedre, a különböző Enhancerok összekeverésével saját harcokon tapasztalhatsz meg csatákat.

Adatok
Műfaj
Akció, Indie, Szerepjáték, Stratégia
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
KatsMakesGames
Cikkszám
DIGI00588
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows Vista
Processzor: 1,6 GHz
Memória: 512 MB RAM
Grafika: 512 MB dedikált VRAM
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 450 MB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7
Processzor: 2,4 GHz
Memória: 4 GB RAM
Grafika: 1 GB-os dedikált VRAM
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 1 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.