Ape Out

Ape Out

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 854 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az APE OUT vadul intenzív és színesen stilizált összetörés az ősi menekülésről, ritmikus erőszakról és frenetikus jazzről. Készítsen szinte megállíthatatlan lendületet, és fogva tartóit fegyverként és pajzsként használjon arra, hogy mindenki összetörjön a szabadsághoz vezető eljárási úton.

Stílusos menekülés: Ölelje át a merész színeket és a káprázatos perspektívát, amikor áthalad a szűk folyosókon, a nyitott területeken és a labirintusok csavarásával egy őrült vonalon a szabadságért. Legyőzni mindenféle emberi ellenállást, gonosz csapdákat és törhető akadályokat, hogy megtalálják az egyes kijáratot és a menekültet.

Fogd és törj:Engedje szabadon ősi ösztöneit és hihetetlen erejét, hogy legyőzze foglyait. Tartsa őket szilárdan, hogy létrehozzon egy emberi pajzsot, törje testes falait, vagy dobja egymást az emberiség heves robbanása során.

Dinamikus hangzás: Keresse meg a ritmust a káoszban, mivel a dobok, cintányérok és dekabitációk dinamikus hangzása vezeti a fellépést a súlyos testi sértés szélére.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Az Ape Out animált, de grafikus vért, érzetet, erőszakot és embereket bont meg.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2019.02.27
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Devolver Digital
Cikkszám
DIGI00539
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ