Anomaly 2

-9%
Anomaly 2
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
442 Ft
Akció: 402 Ft
Kezdete: 2021.12.03   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

All About Tower Offense vs Tower Defense

Anomaly 2 folytatása a kritikusok által elismert Anomália Warzone Earth-nek. Az Anomaly 2, fenntartva az eredeti elem elemeit, új funkciókat ad az egyjátékos kampányhoz, és végül egy teljesen egyedi élményben tesztelheti képességeit: a dinamikus toronyvédelem és a toronytámadás multiplayer módja!

A Föld 2018-as invázióját követő években a bolygót idegen gépek túllépik. Az emberiség a kihalás szélén áll. Hatalmas kötelékekben összefogva élelmet és készletet keresnek a fagyasztott tundrából. A háború óta a szerepek megfordultak: úgy tűnik, hogy a mi fajunk az anomália egy gépi vezérlésű bolygón. Az ön kötelékét, a parancsnokot Yukonnak hívják.

Az Anomaly 2 új szintre hozza az RTS torony-bűncselekmény koncepcióját az Anomália Warzone Earth-ről. Az eredeti elem alapvető elemeit - a taktikai tervezést és a csapatok harci támaszában lévő helyszíni parancsnokot - számos fontos új tulajdonság fűzi fel.
Főbb jellemzők:
Helyezze csapatait háborús mech-ekbe, hogy felfedezzék a stratégia új arculatát: minden egységnek különféle mech formája van, különféle képességekkel, amelyek segítenek Önnek legyőzni az egyes harci helyzeteket.
Vegyen részt a 2-es Anomália egyedülálló multiplayer tapasztalatában: toronyvédelem vs. toronybűncselekmény. Játssz tornyokként és pusztítsd el az embereket, vagy vezessetek az embereket az idegen tornyok megsemmisítésére.
Küzdelem a poszt-apokaliptikus világban egy új egyjátékos kampányban, amely intenzívebb stratégiai élményt nyújt, mint az elismert eredeti.
Vigye saját útját a győzelemhez, és hozza létre a végső csatacsoportot. Több mint millió taktikai kombinációval a csapat felépítéséhez a harci lehetőségeid szinte végtelenek.
Merüljön el a gyönyörűen megvilágított világba, köszönhetően a csapat továbbfejlesztett és továbbfejlesztett vizuális motorjának.
Tapasztalja meg az alternatív végződéseket attól függően, hogy milyen módon közelít meg az ellenséges gépekhez a kampányban.

Adatok
Megjelenés
2013.05.15
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
11 bit studios
Cikkszám
DIGI00511
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
A:Windows XP SP3 (32 bites) / Vista
processzor:Intel (R) Core (TM) 2 Duo 2.4, AMD Athlon (TM) X2 2,8 GHz
Memória:2 GB RAM
Grafika:Geforce 9600 GS, Radeon HD4000, Shader Model 3.0, 512 MB
DirectX®:9.0c
Merevlemez:3 GB HD-terület
Hang:DirectX kompatibilis

AJÁNLOTT:
A:Windows 7
processzor:Intel (R) Core (TM) 2 Quad 2,7 GHz, AMD Phenom (TM) II X4 3 GHz
Memória:4 GB RAM
Grafika:GeForce GTX 260, Radeon HD 5770, 1024 MB, Shader Model 3.0
DirectX®:9.0c
Merevlemez:3 GB HD-terület
Hang:DirectX kompatibilis
Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat
11
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.