Anomaly 2

Anomaly 2

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
410 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

All About Tower Offense vs Tower Defense

Anomaly 2 folytatása a kritikusok által elismert Anomália Warzone Earth-nek. Az Anomaly 2, fenntartva az eredeti elem elemeit, új funkciókat ad az egyjátékos kampányhoz, és végül egy teljesen egyedi élményben tesztelheti képességeit: a dinamikus toronyvédelem és a toronytámadás multiplayer módja!

A Föld 2018-as invázióját követő években a bolygót idegen gépek túllépik. Az emberiség a kihalás szélén áll. Hatalmas kötelékekben összefogva élelmet és készletet keresnek a fagyasztott tundrából. A háború óta a szerepek megfordultak: úgy tűnik, hogy a mi fajunk az anomália egy gépi vezérlésű bolygón. Az ön kötelékét, a parancsnokot Yukonnak hívják.

Az Anomaly 2 új szintre hozza az RTS torony-bűncselekmény koncepcióját az Anomália Warzone Earth-ről. Az eredeti elem alapvető elemeit - a taktikai tervezést és a csapatok harci támaszában lévő helyszíni parancsnokot - számos fontos új tulajdonság fűzi fel.
Főbb jellemzők:
Helyezze csapatait háborús mech-ekbe, hogy felfedezzék a stratégia új arculatát: minden egységnek különféle mech formája van, különféle képességekkel, amelyek segítenek Önnek legyőzni az egyes harci helyzeteket.
Vegyen részt a 2-es Anomália egyedülálló multiplayer tapasztalatában: toronyvédelem vs. toronybűncselekmény. Játssz tornyokként és pusztítsd el az embereket, vagy vezessetek az embereket az idegen tornyok megsemmisítésére.
Küzdelem a poszt-apokaliptikus világban egy új egyjátékos kampányban, amely intenzívebb stratégiai élményt nyújt, mint az elismert eredeti.
Vigye saját útját a győzelemhez, és hozza létre a végső csatacsoportot. Több mint millió taktikai kombinációval a csapat felépítéséhez a harci lehetőségeid szinte végtelenek.
Merüljön el a gyönyörűen megvilágított világba, köszönhetően a csapat továbbfejlesztett és továbbfejlesztett vizuális motorjának.
Tapasztalja meg az alternatív végződéseket attól függően, hogy milyen módon közelít meg az ellenséges gépekhez a kampányban.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Stratégia
Megjelenés
2013.05.15
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
11 bit studios
Cikkszám
DIGI00511
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ