Animallica

Animallica
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 436 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Animallica egy kalandjáték, amely egy poszt-apokaliptikus világban zajlik, ahol a Föld az egyensúlyban lóg, miután egy gonosz, halálos vírust minden teremtményére felszabadítottak.
A történet:
Mivel a magányos túlélő a Föld utolsó védelmi központjában, meg kell navigálnia a rendelkezésre álló sok biomát, hogy teljesíthesse küldetését, melynek célja egy olyan létesítmény létrehozása, amely a Földön fennmaradó állatok összegyűjtéséért és fenntartásáért felelős. Nagyon kevesen kell kezdened, de az ésszerűséged és néhány szegény fogyatékossággal ellátott kellékük van.Kézműves és túlélő:
A világ káoszban zajlik, mindenhol ott vannak az emberi szivárgók és mutáns lények sávok. Elkezdi kézműves túlélési felszereléseket és fegyvereket keresni, menedéket, ételt és vizet találva.Felfedezni a világot:
Amikor elhagyott hőlégballonnal utazik, és gyalog vagy lóval felfedezi, változatos tájak és lehetőségek, valamint számtalan veszély világát fedezheti fel. Az afrikai szavanna fűéből a magas alpesi hegyekig, az egyiptomi sivatagokig és az ázsiai témájú kertekig a világ még mindig tele van szépségével, ám a veszély mindenütt jelen van.Mentsd meg az állatokat:
A rászoruló állatok mindegyike beteg, és nyugtatni kell, gyógyítani és megszelídíteni kell, ha fennáll a esélye a túlélésre. Meggyógyítja és elengedi őket, tartja őket állatkerti jellegű környezetben vagy egy nagy parkszerű szentélyben? A választás a tiéd, de szükségük van a segítségedre!Készítse el települését:
Épít egy nagy települést az összes rendelkezésre álló ravaszkodó állomással és nagy, jól berendezett házakkal? Van egy lapos bióma, amely tökéletes az Ön számára. Lehet, hogy inkább nomád lennél, és a különböző életközpontokban elérhető néhány kézműves állomást használnád, miközben az állatokra fókuszálsz. Megteheted. Nincs lineáris progresszió, és az az idő, amelyet állatok gyűjtésére, ravaszkodására vagy gyűjtésére töltenek, rajtad múlik. Mindezeket meg kell tennie a sikerhez, de hogyan és mikor dönt.Kereskedelmi:
Az eladók és a kereskedők ritkák, de értékes tárgyakat kínálnak, ideértve a ritka állatokat is az érmevel rendelkezők számára. Az általuk eladásra kínált tételek általában összegyűjthetők és készíthetők, de van idő? Lehet, hogy hiányzik egy elengedhetetlen elem egyik összetevője. Valószínűleg megvan rá, áron.

Adatok
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szimuláció
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Animallica Games
Cikkszám
DIGI00502
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7
Processzor: Intel® Core ™ i3 / AMD FX-6300
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 1050 / AMD Radeon RX560
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 43 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis
Egyéb megjegyzések: Az RX5700 sorozat nem támogatott

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 10
Processzor: Intel® Core ™ i5 / AMD Ryzen 5 1600X
Memória: 16 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 1070 / AMD RX Vega 56
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 43 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis
Egyéb megjegyzések: Az RX5700 sorozat nem támogatott
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.