Animal Force VR

Animal Force VR

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 788 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Az Animal Force egy vidám és szórakoztató játék minden korosztály számára.
Ez a játék egyjátékos módot és 3 helyi többjátékos módot tartalmaz . És csak egy VR vezérlőre van szükség a játékhoz!

Egyjátékos mód "Világvédelem"
Ebben a módban az a feladata, hogy megmentse a Földet egy idegen inváziótól a különböző országokból származó szuperhajtású állatok műhelyének felhasználásával (összesen 11 állathős). Mindegyiknek megvan a maga egyedi képessége, és mint játékos, ezeket párhuzamosan kell használnia, hogy legyőzze a földönkívüli földönkívülieket.

Szívében az Animal Force egy toronyvédelmi és akciójáték, amely teljes mértékben kihasználja a virtuális aréna kínálta lehetőségeket. A hagyományos 2D toronyvédelmi játékokkal ellentétben az Animal Force csatái 3D arénákban zajlanak, így az ellenségek a 3D térben mozognak.
bárhová elhelyezheti védőit annak megakadályozása érdekében, vagy bármikor felveheti ezeket az állatokat, amikor szüksége van rá.

Vagy kézben tarthatja az állatokat, hintázhat az ellenségek körül, hogy megtámadhassa őket (az állatok automatikusan támadnak, nem kell egyetlen gombot sem megnyomniuk)

Fagyaszthatja az állati hősöket, amelyek a kezében tartják lenyomva a VR-vezérlő "ravaszt".

Ne tévesszen meg boldog-szerencsés megjelenése, az Animal Force ügyességi és stratégiai játék, és 7 szakaszával, amelyek új ellenségekkel, fordulatokkal és főnökharcokkal vannak tele, mindenki számára megtalálható valami a zöldszarvaktól kezdve a legtapasztaltabb játékosok közül.

Az egyjátékos kampány mellett az Animal Force három helyi többjátékos módot is kínál, hogy élvezhesse barátaival és családjával. Ezek a módok további 1-3 olyan játékost támogatnak, akik a VR-lejátszóval játszhatnak a vezérlő vagy a billentyűzet segítségével.

"Steal The Statue" mód

1-3 játékos billentyűzettel vagy vezérlővel együttműködik, ellopja a jelenet 3 szobrát a VR-lejátszóval szemben, amelyek az "Őrkamera" szerepet töltik be. A VR-lejátszónak át kell váltania 4 kamera között, és más játékosokat kell lőnie, hogy elkerülje őket a szobrok ellopása.

"Menekülés a kertből" mód

1-3 játékos robot karakterek között sétál, el kell csúsznia a kijárathoz, a VR-játékosnak meg kell találnia ezeket a valódi játékosokat, valahányszor a VR-játékos a földre nyomja a gombot, minden robot pózol, más játékosoknak meg kell tenniük a ugyanabban a pózban a megfelelő időben, hogy elkerülje a VR-játékos felfedezését

"Emberi megmentés" mód

1 játékos billentyűzettel vagy vezérlővel irányítja a csirkét, aki felveszi az embereket, és áthelyezi őket a rakétára, amint elérte a 10-es mennyiséget. A VR-játékosnak az embereket a csirke csapatához kell lőnie, hogy lerövidüljön, 3 azonos színű ember fog megjelenni.

szüksége lehet 4 óra, hogy menjen át az egyjátékos módban, és még néhány órát multiplayer mód.
Szóval, érezd jól magad!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Alkalmi, Indie, Stratégia
Megjelenés
2018.11.23
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
ISVR
Cikkszám
DIGI00500
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ