Animal Force

Animal Force

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 609 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Animal Force egy boldog és vicces játék minden korosztály számára.
Ez a játék tartalmaz egyjátékos módot és 3 helyi többjátékos módot . És csak egy VR vezérlőre van szüksége a játékhoz!
________________________________________________________________________________________

Egyjátékos mód: "Világvédő"
Ebben a módban az Ön feladata, hogy megmentse a Földet egy idegen inváziótól a különféle országokból származó szuperhajtású állatok embere segítségével (Összesen 11 állati hős). Mindegyiknek megvan a maga egyedi képessége, és mint játékos, ezeket együttesen kell felhasználnia a rohadt földönkívüli vereségek legyőzésére.


Az Animal Force középpontjában egy toronyvédelmi és akciójáték áll, amely teljes mértékben kihasználja a virtuális aréna kínálta lehetőségeket. A hagyományos 2D-es toronyvédelmi játékokkal ellentétben az Animal Force csatái 3D-s arénákban zajlanak, tehát az ellenségek a 3D-s térben mozognak.
bárhol elhelyezheti a védőit, hogy megállítsa őket. Vagy bármikor veheti fel ezeket az állatokat, amikor szüksége van rá.


Vagy tarthatja az állatokat a kezében, és az ellenfelek körül mozoghat, hogy megtámadja őket (az állatok automatikusan támadnak, nem kell semmilyen gombot megnyomni)


Megfagyaszthatja azokat az állati hősöket, amelyek a kezedben vannak, és tartsa nyomva a VR vezérlő "kioldóját".Ne tévesszen meg szerencsés megjelenése miatt, az Animal Force ügyességi és stratégiai játék, és 7 új szakaszával, új ellenségekkel, csavarásokkal és főnökharcokkal gazdagítva, mindenkinek van valami, a zöldellő zöldektől kezdve a legtöbb tapasztalt játékos.

Az egyjátékos kampány mellett az Animal Force három helyi multiplayer módot is kínál, amelyek segítségével élvezheti a barátokat és a családot. Ezek a módok 1-3 további játékost támogatnak, akik a vezérlő vagy a billentyűzet segítségével játszhatnak a VR lejátszóval szemben.

"A szobor ellopása" mód

1-3 játékos használja a billentyűzetet vagy a vezérlőt a közreműködéshez, ellopja a jelenet 3 szobrát a VR-lejátszó ellen, amely "őrkamera" szerepet játszik. A VR-játékosnak át kell váltania 4 kamera között, és más játékosokat kell lőnie, hogy elkerüljék őket ellopják a szobrokat.

"Menekülés a kertből" mód

1-3 játékos sétál a robotfigurák között, el kell csúszniuk a kijárathoz, a VR játékosnak meg kell találnia ezeket a valódi játékosokat, minden alkalommal, amikor a VR játékos megérinti a földön lévő gombot, az összes robot jelent, a többi játékos pedig ugyanaz a póz a megfelelő időben, hogy elkerülje, hogy a VR-játékos felfedezzék

"Emberi mentés" mód

1 játékos használja a billentyűzetet vagy a vezérlőt az ember felszedésére szolgáló csirke irányításához, és vigye át őket a rakétabe, amint eléri a 10-et. A VR-lejátszónak le kell rövidítenie az embereket a csirke csapatába, 3 azonos színű ember jelenik meg.
________________________________________________________________________________________________

Előfordulhat, hogy 4 órára van szüksége az egyjátékos mód átlépéséhez, és még több órára a többjátékos módhoz.
Szóval, érezd jól magad!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Könnyed, Indie, Stratégia
Megjelenés
2018. 11. 23.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
ISVR
Cikkszám
DIGI00499
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ