Ancient lands: the Tsar awakening

Ancient lands: the Tsar awakening

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 893 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ókori területek: A cár felébresztése a körökre osztott csaták és a felszerelés kártyarendszerének kombinációja, amely lehetővé teszi számos kombó létrehozását a csatában és egyedi harci élményt nyerni.

Kezelje három hős csapatot a kör-alapú taktikai játékban, a kártyakezeléssel. Nyisd ki az új fegyvereket, és gyűjts össze egyedi paklikat minden hős számára. Kombinálja a hősök fellépéseit és vegye figyelembe a fegyveres kiegészítőket, hogy előnyt szerezzen a csatában. Sok ellenség folyamatosan kihívást jelent a készségeidre. Használja a környezetet taktikai akciókhoz, csapdába csapja be az ellenséget, vagy dobja be a szakadékba - a tetteid mindent eldöntenek.

Ez egy fantasy történet három hősről, akik részt vettek az ellenséges lények elleni küzdelemben. Honnan jöttek? Mit kell nekik? Sok kérdésre kell választ találniuk, és harcolniuk kell forrásukkal. A sötétség halad előre ezen a világon, és felfalja, ha csak ott állnak és semmit sem csinálnak. Van valami, ami ellenáll a gonosz seregeinek és felszabadítja ezt a földet?

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie, Stratégia
Megjelenés
2019. 04. 30.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Anatoliy Sidorov
Cikkszám
DIGI00488
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ