Ancient lands: the Tsar awakening

-7%
Ancient lands: the Tsar awakening
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 437 Ft
Akció: 2 256 Ft
Kezdete: 2021.11.27   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ókori területek: A cár felébresztése a körökre osztott csaták és a felszerelés kártyarendszerének kombinációja, amely lehetővé teszi számos kombó létrehozását a csatában és egyedi harci élményt nyerni.

Kezelje három hős csapatot a kör-alapú taktikai játékban, a kártyakezeléssel. Nyisd ki az új fegyvereket, és gyűjts össze egyedi paklikat minden hős számára. Kombinálja a hősök fellépéseit és vegye figyelembe a fegyveres kiegészítőket, hogy előnyt szerezzen a csatában. Sok ellenség folyamatosan kihívást jelent a készségeidre. Használja a környezetet taktikai akciókhoz, csapdába csapja be az ellenséget, vagy dobja be a szakadékba - a tetteid mindent eldöntenek.

Ez egy fantasy történet három hősről, akik részt vettek az ellenséges lények elleni küzdelemben. Honnan jöttek? Mit kell nekik? Sok kérdésre kell választ találniuk, és harcolniuk kell forrásukkal. A sötétség halad előre ezen a világon, és felfalja, ha csak ott állnak és semmit sem csinálnak. Van valami, ami ellenáll a gonosz seregeinek és felszabadítja ezt a földet?

Adatok
Műfaj
Kaland, Indie, Stratégia
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Anatoliy Sidorov
Cikkszám
DIGI00488
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7 SP1 +
Memória: 512 MB RAM
Grafika: GTX 450 512 MB
DirectX: Verzió: 10
Tárhely: 1 GB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7 SP1 +
Memória: 1024 MB RAM
Grafika: GTX 560Ti 1Gb
DirectX: Verzió: 10
Tárhely: 1 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.