Ancient Warlords: Aequilibrium

Ancient Warlords: Aequilibrium
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 970 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Örülünk, hogy bemutathatunk Önnek egy kártyajátékot: Ancient Warlords: Aequilibrium. Próbáld ki, milyen érzés lenni a késő antikvitás katonai vezetõinek! Bármely hatalom alatt álló város egyik zsoldosának kis csoportjának vezetõjeként összekapcsolhatja a parancsnokság alatt álló sok római, kínai, perzsa és indiai harcosot.

Utazzon a városokon és országokon keresztül hűséges csapataival, és mutassa meg mindenkinek, aki a korának a legjobb zsoldoskapitánya!

Válassza ki a várost a kampány indításához: az első fedélzet az Ön választásától függ.
Mozogjon a harcokban részt vevő területen a helyi urak vagy személyes ambícióinak nevében.
Szerezze be az új kártyákat, és adja el a meglévőket.

Minden pakli (római, kínai, perzsa, indiai) rendelkezik sajátos jellemzőivel és egyedi színezésével. Az összes kártyát a nagy hatótávolságú és a rövid hatótávolságú egységekre osztják. Különleges kártyák is vannak az egyedi effektusokkal. Minden csata stratégiáját alaposan meg kell terveznie: válassza ki a csapatokat és az erők összehangolását. Minden fordulóban nyeri az egyik, amelynek csapata összesen sokkal erősebb lesz.

A megfelelően összeállított fedélzet a siker kulcsa. Tudja meg, hogyan kell a kártyákat kombinációban játszani, és ne feledje, hogy nem létezik ideális kombináció. Csapata hatékonysága az ellenség paklijától és stratégiájától függ.

Adatok
Megjelenés
2012.10.16
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
ZackBellGames
Cikkszám
DIGI00492
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7
Processzor: 2,0 GHz-es kétmagos
Memória: 1 GB RAM
Grafika: NVIDIA Geforce GTS 450 vagy AMD Radeon HD 6750
DirectX: Verzió: 9.0
Tárhely: 300 MB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.