Amelon

Amelon

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
881 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

2047-es év. A bionikus protézisek rendkívül elterjedtek a világon. Az emberek vakon vásárolnak bionikus szerveket. Az a tény, hogy a protézisek rövid időn belül lebomlanak, nem volt besorolva, de a népesség leggazdagabb része általában figyelmen kívül hagyta és elhanyagolta. Az iparág egyik legnagyobb gyára, a Pjural ipari hulladékokat a megfelelõen kijelölt D. szektorban tárolt. A hulladékokat föld alatt tárolták. Sok tehetséges ember kitermelte, újrafeldolgozta és eladta ezeket az alkatrészeket.
Megalakult az első Landfill város, és a D szektor növekedni kezdett. Itt találkozunk hősünkkel, aki az ágazatban töltött sok év után már nem hasonlított emberre.

A főszereplő, Amelon, a remete életét vezette. Mindent, amit elért, egyedül ért el. Háza egy kis hulladékkertből, töltőállomásból, filmvetítőből, szélmalomból és egy gépből áll, amely az alkatrészeket kivonja a föld alatti helyről. Napja alkatrészek gyűjtéséből és kinyeréséből áll. Ilyen nagyszámú bionikus protézis azonban zavarja az emlékezetet. Minden nap egyre kevésbé emlékszik rá. Elhatárolódik a múltjától és elfelejti rokonait. Amelon tisztában van a veszélyekkel, ezért üzenetet rögzít magának arról, hogy hol és ki van. Eljött a nap, amikor nem emlékszik semmire.
Felébredünk egy ismeretlen helyen, és hallgatjuk a híreket, hogy megtudjuk, mit tegyünk. Megszakítjuk életünk monotonitását, és kapcsolatba lépünk másokkal. A D szektoron utazunk, különféle küldetéseket hajtva végre. Számos rejtvény, nehéz választás és kaland található az úton. Gyűjthetünk új tárgyakat, fejleszthetjük a bányászati ​​gépeket és hasonlókat. Időközben ismeretlen okokból visszatérnek a múlt emlékei.

a játék két óráig tart.
tizenhárom elért eredmény érhető el.
A játék két különféle végződést tartalmaz, attól függően, hogy milyen lehetőségeket kínálunk a játék során.
A játék tartalmazza az angol szinkronizálást
sok puzzle
arcade kihívások
humor
saját ház fejlesztésének lehetősége
kereskedelmi rendszer
mellék küldetések


Emlékezz és megértsd a múltod
Lépjen be a szektor elfeledett, de egyedülálló világába. Fedezze fel a kisvárosokat, és fedezze fel az egyedülálló világot.
Gyűjtse össze és bontsa ki a föld alatti anyagokat, majd eladja az összegyűjtött anyagot. A megkeresett pénzért vásároljon bányászati ​​gépeket és szélmalmokat, amelyek előállítják a szükséges energiát. Vásároljon elemeket a járművéhez és még sok minden mást.
Problémák megoldása és teljes küldetések. Ésszerű döntéseket hozzon, amelyek nagymértékben befolyásolják a telket.

Ha jó grafikával szeretné látni a következő játékomat, kérjük, támogasson nekem a patreon https://www.patreon.com/pjural

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Könnyed, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
1905.06.09
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
RuneStorm
Cikkszám
DIGI00445
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ