Alien Spidy: Between a Rock and a Hard Place DLC

Alien Spidy: Between a Rock and a Hard Place DLC
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
422 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Most kinyit 3 nevetségesen nehéz „speciális” szintet, amelyek képességeidet és képességeidet a legszélsőségesebb próbára állítják be!

Ismét kihívást jelent, hogy átutazzon az erdőn, de ezúttal nincs kegyelem! A legkisebb hibák visszatérnek a legbrutálisabb és megbocsáthatatlan szint elejére. Ha valóban úgy gondolja, hogy van szükséged ahhoz, hogy Spidy átkerüljön A-ból B-be, akkor legyen a vendégünk…

A meghatározás az, amire szüksége lesz, amikor egyenesen egy víz alatti barlangba dobják! Nincs várakozás, elszántság és sok gyors, gyors reflex, mert ezek nélkül minden bizonnyal nincs mód arra, hogy legyőzze ezt a szintet. Kihívás elfogadva?

Spidy eddig még soha nem volt ilyen tehetetlen. Ki kell vezetnie őt a barlangok legmélyebb és legsötétebb mélységéből; sehol nincs életjel! Ne hagyja ki az ólmot, még mindig sok a veszély a földkéregbe, mivel a szélcsatorna, az úszó spóra és az instabil cseppkövek miatt sokkal kevésbé tartja ellenőrzése alatt. Nagyon boldog lesz, ha eléri a végét, ha tudsz ?!
Új szintek:
Az élet nehéz - erdő
Water Burrow - Tavak
Utolsó különleges - barlangok

Adatok
Megjelenés
2013.07.25
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Kalypso
Cikkszám
DIGI00392
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
A: Windows XP SP3 (1 GB RAM) / Windows 7 / Vista (1,5 GB RAM)
processzor: Intel Core 2 Duo 1,86 GHz
Memória: 1 GB RAM
Grafika: Intel HD 3000 / Geforce GT 540M
DirectX®: 9.0
Merevlemez: 2 GB HD-terület
További:A minimális specifikáció feltételezhető, hogy 848x480 felbontást fog használni, antiszemizálás nélkül, 60FPS teljesítményt adva. Az OS Windows szervizcsomagjai a következők: XPSP3 - Vista SP2 - Win7 SP1
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.