Alien Spidy: Between a Rock and a Hard Place (DLC)

Alien Spidy: Between a Rock and a Hard Place (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Most kinyit 3 nevetségesen nehéz „speciális” szintet, amelyek képességeidet és képességeidet a legszélsőségesebb próbára állítják be!

Ismét kihívást jelent, hogy átutazzon az erdőn, de ezúttal nincs kegyelem! A legkisebb hibák visszatérnek a legbrutálisabb és megbocsáthatatlan szint elejére. Ha valóban úgy gondolja, hogy van szükséged ahhoz, hogy Spidy átkerüljön A-ból B-be, akkor legyen a vendégünk…

A meghatározás az, amire szüksége lesz, amikor egyenesen egy víz alatti barlangba dobják! Nincs várakozás, elszántság és sok gyors, gyors reflex, mert ezek nélkül minden bizonnyal nincs mód arra, hogy legyőzze ezt a szintet. Kihívás elfogadva?

Spidy eddig még soha nem volt ilyen tehetetlen. Ki kell vezetnie őt a barlangok legmélyebb és legsötétebb mélységéből; sehol nincs életjel! Ne hagyja ki az ólmot, még mindig sok a veszély a földkéregbe, mivel a szélcsatorna, az úszó spóra és az instabil cseppkövek miatt sokkal kevésbé tartja ellenőrzése alatt. Nagyon boldog lesz, ha eléri a végét, ha tudsz ?!
Új szintek:
Az élet nehéz - erdő
Water Burrow - Tavak
Utolsó különleges - barlangok

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2013.07.25
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Kalypso
Cikkszám
DIGI00392
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ