Alien Shooter TD

Alien Shooter TD

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
715 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Legyen óvatos, amikor letölt a játékot: fennáll annak a veszélye, hogy hosszú ideig elmenekül a valós világból, hogy teljesen felszívódjon, ha megmenti a Földet a közvetlen fenyegetéstől!

Örülünk, hogy bemutathatjuk innovatív játékunkat a Tower Defense műfajában, amelyet a legendás Alien Shooter sorozat ihlette. Itt nem csak tornyokat épít a területének védelme érdekében, hanem az elit harcosok sorozatáért is felelősséget vállal. Mindegyiknek megvan a saját szakterülete, egyedi jellemzői, valamint fejlesztési lehetőségei. Az is lehetséges, hogy minden harcos osztályt választhasson fegyverekkel.A támadás folyamatban van. A fegyveres erõket mozgósítják. Erõszakos csaták zajlanak az egész világon.
Ön egy elit harcoscsoport parancsnoka, és a nagyszabású háborús események közepette találja magát, és tetteid meghatározzák, hogy a véréhes szörnyek elpusztítják-e bolygónkat, vagy ha az emberiség győzelmesen jön ki!

A játékot a Sigma játékok legjobb hagyományainak megfelelően hozták létre, semmiféle engedményt nem adva - minden olyan, mint a való életben!Teljesen valós események bemutatása - minden fegyverre korlátozott lőszerkészlet van, és azt harc közben ki kell tölteni.
Nagy teljesítményű ládák, amelyek lőszert, fegyvereket, érméket és lőszert tartalmaznak.
Az ellenség halott testei nem tűnnek el - várja meg, hogy mi történjen, amikor minden egyes szintet befejez!
Hét karakterosztály, egyedi tulajdonságokkal és fejlesztési lehetőségekkel.
Több száz féle fegyver - szerelje fel csapatait személyes játékstílusa szerint.
Bármilyen fegyver módosítható alapvető tulajdonságainak kibővítésével. Lebonthatja és pénzt kaphat, valamint kiegészítő kellékeket.
Küldje el csapatait képzésre, így különféle harci képességeket fejleszthetnek ki.
Különféle erők kombinálásával saját taktikáját fejlesztheti ki, amely az egyes küldetések végrehajtásához szükséges.
Kritikus helyzetben bombákat szárazbányákat használhat, és olyan droneket is szállíthat, amelyek pillanatnyilag minden harcos számára feltöltik a lőszerkészleteket.
És természetesen, hagyományainkkal összhangban, soha nem látott szörnyek tömege, rengeteg vérontás és robbanás, valamint sok más dolog, amelyeket általában látni fog, amikor a készülékeinket játsszuk!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Stratégia
Megjelenés
2016.05.03
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Sigma-Team
Cikkszám
DIGI00390
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ