Alien Arena: Warriors Of Mars

Alien Arena: Warriors Of Mars

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
631 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Nincs késés. Nincs újratöltés. Nincs bika. Tetszik a régi iskolai korszerű, modern jellemzőkkel bíró deathmatch, de egyik sem olyan apróság, amely tönkretette a műfaj nyers tisztaságát? Mi lenne a gazdag, színes, arcade stílusú légkör? Mi lenne ... retro Sci Fi? Akkor imádni fogod, amit az Alien Aréna tárol az ön számára! Ez a játék egyesíti a klasszikus deathmatch néhány legjobb aspektusát, és egy idegen retro témával foglalja magába őket, miközben rengeteg eredeti ötlettel egészíti ki a játékot, hogy meglehetősen egyedi legyen.

Az Alien Arena egy dühös illatfesztivál, amelynek arénái a kicsitől a hatalmasig terjednek. Az olyan játékmódokkal, mint a Capture The Flag és a Tactical, fantasztikus csapatalapú élményekre van szükség, valamint 1v1 párbajra, mindenki számára szabadon, és tucatnyi mutátorra, hogy megváltoztassák a játékot az ön ízlése szerint. A játék tartalmaz 23 hivatalos szintet, 10 játékos karaktert, szórakoztató powerupokat és 10 fegyvert, mindegyik 2 lövöldözési móddal. A közösség barátságos és bőséges. A közösség tagjai tucatnyi térképet, modellt és különféle kiegészítőt készítettek, hogy kiegészítsék a játékélményt.

Akár online játékkal másokkal, akár offline a beépített AI-vel, a szórakozás gyakorlatilag végtelen.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2011.05.09
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Agent Mega
Cikkszám
DIGI00379
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ