Alchemy Garden

Alchemy Garden
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Alchemy Garden egy interaktív élmény, ahol kertek készítésére, kísérletek készítésére és saját alkímia üzletének működtetésére szolgál.
Készítsen varázslatos kerteket
Van egy nagy földterület, ahol szabadon bocsáthatja el fantáziáját egyedi kertek létrehozásához! Használhat növényeket, virágokat, fákat és mindenféle dekoratív tárgyat a fantáziád felszabadításához.
FEDEZD FEL
Keressen új növényeket és összetevőket kísérleteihez, legyen az közönséges vagy egzotikus a rejtett területeken. Számos biomád van, ahol különféle növényeket és összetevőket találhat a kertjében.
HAJÓ
Használjon komponenseket, és próbáljon meg mindenféle kombinációt italok készítéséhez, amelyeket fel lehet használni a növényeire vagy eladhatja.
Futtassa a saját áruházát
Kezelje saját bájitaltárolóját, és adja el alkotásait a falusiaknak. A kapott arany segítségével véletlenszerű vetőmagzsákokból, szerszámokból és akár bútorokból is vásárolhat otthona számára.

Adatok
Műfaj
Indie, Szimuláció
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
MadSushi
Cikkszám
DIGI00369
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 7 vagy újabb / 8.1 / 10 64 bites
Processzor: Intel i3
Memória: 6 GB RAM
Grafika: ATI 5770, Nvidia GeForce GTX 460
Tárhely: 500 MB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.