Airport Madness: World Edition

Airport Madness: World Edition

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
930 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Tartsa biztonságban az érkező és induló repülőgépeket az ütközésekkel szemben, elkerülve a felesleges késéseket. Ebben a játékban a világ legbonyolultabb repülőterein fog dolgozni. Emberi pilótahangok, radarképernyő, 12 különböző valós repülőtér, valamint egy fantasztikus filmzene teszi ezt a játékot kötelezővé mindenkinek, aki szereti a repülést. Komolyan hangzik? A Airport Madness mindenki számára elérhető, és nagyon könnyű megtanulni. Van mit kell ahhoz, hogy légiforgalmi irányító legyen egy forgalmas nemzetközi repülőtéren?

Nagyon sok dollárt fizetnek a megjelenítési készségeidért és a belekért. Csakúgy, mint egy légiforgalmi irányító tényleges munkája, oda kell figyelnie és mozognia kell a szemére. Mindig van valami, amit tenned kell. A biztonság és a hatékonyság megőrzése érdekében stratégiai erőfeszítéseket kell tennie felszállási, leszállási és taxi engedélyek megadására, amennyiben egyébként teljes káosz lenne. Ez nem a néző sportja! Meg tudod csapni?

A Airport Madness sorozat 2008-ban indult, és több mint 75 000 példányt adott el. Airport Madness: World Edition a sorozat hatodik és legnépszerűbb változata.San Francisco
Honolulu
London
Las Vegas
Vancouver
Rögzítés
New York JFK
faipari
Barcelona
Dubai
Amszterdam
Zürich

A Airport Madness nem rendelkezik alkalmazáson belüli vásárlásokkal vagy hirdetésekkel. Miután megvette a Airport Madness-t, mindegyik tulajdonosa lesz! Van egy kedvenc repülőtere? Küldjön nekünk üzenetet, és megfontoljuk a jövőbeli frissítés érdekében.

Próbáld ki 3D-ben! A Airport Madness 3D megjelenése május 25-én jelent meg!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland
Megjelenés
2015.05.27
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Immanitas Entertainment
Cikkszám
DIGI00355
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ